Omdömen från Residenza Sport

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residenza Sport

Läs personliga omdömen av Residenza Sport som ligger vid Adriatiska kusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residenza Sport. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Helt ok

Been there, done that... Vi förväntade oss att komma till en badort, och det gjorde vi - tillsammans med en miljard andra turister. Hotellet var bra. God frukost.

Spenderade i stort sätt hela dagarna på stranden med förbeställda solsängar.

Vi spenderade ett par dagar på att utforska Cesenatico som stad och det var svårt att hitta restauranger i området där hotellet ligger. Här fanns det bara all inclusive hotell och glassbarer.

Rekommendationer till andra gäster

Låna cyklar på hotellet och ta turen in till kanalen i Cesenatico. Det är en trevlig atmosfär och bra fiskrestauranger.

Residenza Sport
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residenza Sport
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (Marea)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig semester i fina omgivningar

Trevlig stor lägenhet (två vuxna och två barn, 16 och 14 år). Dock mycket litet kök – två plattor och litet bänkutrymme.
Bodde på andra våningen och hade två balkonger, härligt. Den ena vette mot den lugna vägen till hotellet. Fin frukost och superserviceminded manager. Man kunde låna cyklar på hotellet, trevligt att kunna cykla runt.
Strand inom bra avstånd. Vi gav 10 euro per dag för två stolar och parasoll. Poolen var inte så stor som den såg ut på bilderna och där var många små italienska barn (0-10) år.

Residenza Sport
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residenza Sport
Trerumslägenhet med 6 sovplatser (Riva)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig semester

Rekommendationer till andra gäster

Det kan vara lite svårt att hitta restauranger... men det var några i närheten som var bra.

Residenza Sport
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residenza Sport
Trerumslägenhet med 6 sovplatser (Riva)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Hit reser vi gärna fler gånger!

God utgångspunkt för en semester där man kan kombinera avslappning vid poolen och på stranden med cykelturer. Kort väg till stranden är ett stort plus. Trevlig och hjälpsam personal. Lägenheterna blev rengjorda cirka var tredje dag. Bara positiva upplevelse på Hotel Sport.

Vi cyklade nästan dagligen (landsväg) turer på 50-70 km och någon längre. Väldigt många fina cykelterränger, särskilt efter cirka 15 km innåt landet då man kom till "fjällen".

Den endaste vi saknade var fler bra restauranger med bra priser. Men kan rekommendera Giorgi och Acqua Marina. Samt lunchplatsen i Luca (kommer inte ihåg namnet) på gatan närmst stranden.

Rekommendationer till andra gäster

Cykelturer ut mot "fjällen" rekommenderas. Många fina ställen. San Marino förtjänar också ett besök.

Residenza Sport
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Läget är bra, men saknar bra restauranger på promenadavstånd.
 
Själva boendet på Residenza Sport
Trerumslägenhet med 6 sovplatser (Riva)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Bara i receptionen
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 5 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Trevligt hotell med koll på sakerna och bra service

Familjehotell som ligger centralt i staden och nära stranden. Man kan ta sig runt med rullstol överallt. Vi hade med vår dotter på 10 år som sitter i el-rullstol, och hennes bror och syster. Vi hade en 2-rumslägenhet på hotellet och spenderade mycket av vår tid vid poolen där det alltid fanns gott om plats istället för på stranden som kunde kännas överbefolkad. På kvällarna stängs en del av vägarna nära hotellet av och så kommer det en massa olika showartister och underhåller. Det är ett riktigt häftigt ställe.

Residenza Sport
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residenza Sport
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (Marea)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt ställe

Då vi ankom till stället lördag eftermiddag fick vi ett fint mottagande. Personalen kan tala både tyska och engelska utan problem att förstå.
Parkeringsförhållande: ägaren ser till att ens bil blir parkerad och hämtad när man han behov av dem. Stället och staden är perfekt för barnfamiljer.
Vi var 2 vuxna och 2 barn på 19 år. De hade det kul i poolen och på de lokala caféerna.

Vi hade en fantastiskt avslappnande semester.

Rekommendationer till andra gäster

Det finns massor av caféer och några få restauranger. Staden stängs av varje kväll och det sker saker som musik och annan underhållning.

Residenza Sport
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residenza Sport
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (Marea)

I vår lägenhet var terrassen som en stängd gårdsträdgård mitt i byggnaden utan utsikt.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fint hotell med bra stämning

Hotel Residenza Sport, är ett bra ställe till barnfamiljer. Vi bodde med två barn i en tvårumslägenhet, och det fanns gott om plats. Värdarna är vänliga och hjälpsamma.
Både hotellet och själva området är primärt besökt av italienska turister, och badorten Villa Marina är full med butiker, spelhallar, och glassbarer. Om kvällarna stänger gatorna för trafik, och det är små musik-upptåg och gatu-underhållning för barnen. Om man vill uppleva lite mer av det autentiska Italien, så är Cesenatico stad endas 10 min bort, och här kan man njuta av den gama stadsdelen vid vattnet, som dock också är turistig, men likväl mycket charmig.
Vi tog en tur in till Rimini, som ligger 30 min biltur från hotellet - en mycket vacker stad med spännande sevärdheter.
Allt i allt en bra semester! :)

Rekommendationer till andra gäster

Det finns inte så många i området, som inte talar annat än italienska - så det är en bra idé att plugga italienska glosor innan semestern! :)

Residenza Sport
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residenza Sport
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (Marea)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Lone og familie fra Gudbjerg boede på Residenza Sport i Cesenatico

Vi hade en härlig resa till Cesenatico och kan rekommendera hotellet, Residenza Sport. Det finns en super bra service och alla är mycket vänliga och välkomnande. Det var trevligt och rent - och en mycket barnvänligt hotell (våra 3 barn är tonåringar , men hotellet är mycket lämplig för familjer med små barn). Vi tycker speciellt att det var trevligt och "äkta" att vara en plats (både hotell och stad), där det är praktiskt taget bara italienska turister.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Elise og familie fra Højbjerg boede på Residenza Sport i Cesenatico

Vi var mycket nöjda med både kontakten med in-Italia, och hotellets värd Clemente på hotellet var super serviceinriktad .
Vi blev förvånade över att stöta på mycket få Engelst / tyskspråkiga italienare - och det gav lite problem jämfört med våra mycket begränsad italienska ordförråd
Trevlig stor pool som vi använt oss av mer än på en packad strand med skumma vatten.
Kanske hade vi otur, men jag förlorade oss inte att hitta något vi kallar "bra" italiensk mat, inte ens i den gamla mysiga staden som är ett måste att besöka - men kan naturligtvis ha varit otur, eller har haft alltför höga förväntningar på framsidan

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 Nästa sida
 

Liknande ställen

Residenza Valverde

Cesenatico, Emilia-Romagna

Residence Nautic

Rimini, Emilia-Romagna

Residence Hotel Amalfi

Lido di Savio, Emilia-Romagna

Rekommendationer till dig

Residence Hotel Amalfi

Lido di Savio, Emilia-Romagna

Residence Cleo

Lido degli Estensi, Emilia-Romagna

Populärt i Emilia-Romagna

search map