Semesterbostad i Cesenatico i Emilia-Romagna

Residenza Sport

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Sol och badsemester för hela familjen är lyckad när man kan välja mellan både strand och pool. På Residenza Sport bor man i lägenheter med poolområde och endast 100 meter till stranden i stadsdelen Villa Marina, strax söder om den livliga Cesenatico med flera caféer, restauranger och butiker.

Uppvärmd pool och underhållning för stora och små

På stället kan man välja att bada i två pooler (den ena är uppvärmd), njuta av vattenmassage eller ha kul i spelhallen med bl.a. biljard och bordtennis. Man kan även hoppa på en cykel och ta en tur i området. Det arrangeras underhållning på italienska för barn och vuxna vilket kan vara trevligt, även om man inte alltid förstår vad som sägs.

Läs mer om Residenza Sport

Lägenheter med egen terrass

Residenza Sport består av två byggnader med ett stort poolområde i mitten. Den ena byggnaden har hotellrum, i den andra finns lägenheter av olika storlek, alla utrustade med TV, aircondition (mot betalning av tillägg), förvaringsbox, telefon och terrass med trädgårdsmöbler där man kan njuta av sina måltider. Stället erbjuder även take-away.

Lägenheterna på Residenza Sport

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (Onda)

Enrumslägenhet Onda består av uppehållsrum med kokvrå och dubbelsäng samt eventuellt extrasäng, badrum med toalett och dusch eller badkar och terrass.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (Marea)

Tvårumslägenhet Marea ligger på swimmingpoolens sida och består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt eventuellt extrasäng, badrum med toalett och dusch eller badkar och terrass.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser (Riva)

Trerumslägenhet Riva består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch eller badkar och terrass.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residenza Valverde

Cesenatico, Emilia-Romagna

Residence Nautic

Rimini, Emilia-Romagna

Residence Hotel Amalfi

Lido di Savio, Emilia-Romagna

Rekommendationer till dig

Residence Panoramic La Forca

Tignale sul Garda, Lombardiet

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Residence Hotel Amalfi

Lido di Savio, Emilia-Romagna

Populärt i Emilia-Romagna

search map