Semesterbostad i Cesenatico i Emilia-Romagna

Hotel Sport & Residenza

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Sol och badsemester för hela familjen är lyckad när du kan välja mellan både strand och pool. På Residenza Sport bor du i komfortabla rum. Dessutom finns här ett fint poolområde och du har endast ca 100 meter till stranden i stadsdelen Villa Marina. Du bor strax söder om den livliga Cesenatico där du hittar flera caféer, restauranger och butiker.

Uppvärmd pool och fokus på barnen

Det som är mycket uppskattat är det stora poolområdet med solterrass. Här finns en barnpool, en uppvärmd pool och du kan njuta av vattenmassage. Perfekt de dagar du inte vill lapa sol på en sandstrand.

Hotellet erbjuder även underhållning för liten som stor och här finns en spelhall med bl.a. biljard och bordtennis. Du kan även hoppa upp på en cykel och ta en tur i området. Under sommaren arrangeras det underhållning (på italienska) för barn och vuxna vilket kan vara trevligt, även om du kanske inte alltid förstår vad som sägs.

Läs mer om Hotel Sport & Residenza

Bekväma faciliteter

Hotellet har en restaurang, inomhusparkering, tvättrum med självservice, shuttlebuss som går in till centrum och uthyrning av cyklar. Detta tillsammans med hotellets inriktning på familjer gör att många väljer att återkomma. Här kan ni nämligen koppla av och ha kul.

Trevliga rum med komfort

Stilen är modern och inredningen komfortabel. Rummen har antingen balkong eller (övertäckt) uteplats. De har alla luftkonditionering, TV, kassafack, liten kyl, telefon och badrum med dusch/kar samt hårtork.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map