Hotell i Cesenatico i Emilia-Romagna

Hotel Nettuno

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Nettuno är ett hotell som passar par såväl som barnfamiljer. Rummen är moderna och smakfullt inredda och tillsammans med hotellets faciliteter kan du här få en lyckad familjesemester, där fokus ligger på sol och bad.

Hotellet har pool och ligger strandnära

Hotel Nettuno har ett inbjudande läge strax intill havet och stranden, där du kan hyra strandservice om du önskar. Det enda som skiljer hotellet åt från vattnet är den väg som löper längs med kusten.

För dig som föredrar pool finns det en sådan på hotellet där en del är dedikerad de yngsta resenärerna. Runt poolen finns solstolar och parasoll utplacerade. På hotellet finns det även parkeringsplats och cykeluthyrning, en 24-timmars reception, ett motionsrum samt TV-rum.

Hotellets bar förser dig med goda drycker under dagens lopp och skulle du vilja stanna kvar på hotellet för en matbit kan du besöka hotellets restaurang som serverar ett traditionellt kök samt bjuder på havsutsikt. Skulle pizza locka en dag, så finns det en pizzeria ca 550 meter från hotellet. Fisk och skaldjur har du inom ett par hundra meter.

Läs mer om Hotel Nettuno

Du bor i komfortabla rum

Hotellets rum är på ca. 20 m² och alla är inredda i blått med vita möbler och tyger. Samtliga har faciliteter som aircondition, platt-TV, förvaringsbox, telefon och badrum med toalett och dusch samt hårtork.

- Dubbelrum (comfort) har alla balkong med utsikt till poolen, trädgården eller havet från sidan. Det finns plats för extra säng (utdragbar) eller bäddsoffa.
- Dubbelrum m. havsutsikt från sidan har balkong med havsutsikt från sidan. Det finns plats för en extra säng (utdragbar) eller bäddsoffa.
- Rum med direkt havsutsikt har antingen balkong med direkt havsutsikt eller panorama-utsikt. Det finns möjlighet för extra sängplats i utdragssäng eller bäddsoffa.
- Suite (marina) mot havet eller med havsutsikt har den stora fördelen att ha en mellandörr mellan sig, så att föräldrarna kan ha barnen sovandes i ett separat rum vid sidan av. I varje rum finns det möjlighet för en extra sovplats. OBS: Endast beställningar på minst 4 deltagare accepteras (vuxna och barn) till dessa rum.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map