Hotell i Cesenatico i Emilia-Romagna

Hotel Nettuno

 
Hotel Nettuno är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Nettuno är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cesenatico här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Nettuno är ett hotell som passar par såväl som barnfamiljer. Rummen är moderna och smakfullt inredda och tillsammans med hotellets faciliteter kan du här få en lyckad familjesemester, där fokus ligger på sol och bad.

Hotellet har pool och ligger strandnära

Hotel Nettuno har ett inbjudande läge strax intill havet och stranden, där du kan hyra strandservice om du önskar. Det enda som skiljer hotellet åt från vattnet är den väg som löper längs med kusten.

För dig som föredrar pool finns det en sådan på hotellet där en del är dedikerad de yngsta resenärerna. Runt poolen finns solstolar och parasoll utplacerade. På hotellet finns det även parkeringsplats och cykeluthyrning, en 24-timmars reception, ett motionsrum samt TV-rum.

Hotellets bar förser dig med goda drycker under dagens lopp och skulle du vilja stanna kvar på hotellet för en matbit kan du besöka hotellets restaurang som serverar ett traditionellt kök samt bjuder på havsutsikt. Skulle pizza locka en dag, så finns det en pizzeria ca 550 meter från hotellet. Fisk och skaldjur har du inom ett par hundra meter.

Läs mer om Hotel Nettuno

Du bor i komfortabla rum

Hotellets rum är på ca. 20 m² och alla är inredda i blått med vita möbler och tyger. Samtliga har faciliteter som aircondition, platt-TV, förvaringsbox, telefon och badrum med toalett och dusch samt hårtork.

- Dubbelrum (comfort) har alla balkong med utsikt till poolen, trädgården eller havet från sidan. Det finns plats för extra säng (utdragbar) eller bäddsoffa.
- Dubbelrum m. havsutsikt från sidan har balkong med havsutsikt från sidan. Det finns plats för en extra säng (utdragbar) eller bäddsoffa.
- Rum med direkt havsutsikt har antingen balkong med direkt havsutsikt eller panorama-utsikt. Det finns möjlighet för extra sängplats i utdragssäng eller bäddsoffa.
- Suite (marina) mot havet eller med havsutsikt har den stora fördelen att ha en mellandörr mellan sig, så att föräldrarna kan ha barnen sovandes i ett separat rum vid sidan av. I varje rum finns det möjlighet för en extra sovplats. OBS: Endast beställningar på minst 4 deltagare accepteras (vuxna och barn) till dessa rum.

Rummen på Hotel Nettuno

Dubbelrum m. havsutsikt från sidan och balkong

Rummen mäter ca. 20 m² och är dekorerad i blått med vita möbler och nougat färgade tyger. Alla rum har aircondition, platt-TV, förvaringsbox, telefon samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Rummen har en balkong med havsutsikt från sidan. Det finns plats för en extra säng i en utdragbar säng eller bäddsoffa.

Suite (marina) m. balkong

Rummen mäter ca. 20 m² och är dekorerad i blått med vita möbler och nougat färgade tyger. Alla rum har aircondition, platt-TV, förvaringsbox, telefon samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Sviterna har den stora fördelen av att ha dörrarna mellan dem, så kan föräldrar ha sina barn sovande i ett separat rum intill. I varje rum (ca. 20 m²), finns det plats för en extra säng.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel Nettuno

Läs personliga omdömen av Hotel Nettuno som ligger vid Adriatiska kusten. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Nettuno. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Familjehotell

Om man tycker om att bada i pool, ska man inte välja detta hotell. Stranden är ok, men överfull som alla italienska badstränder. Hotellet är trevligt, men kan inte möta skandinaviska gäster språkmässigt, primärt tyska sedan italienska.

Läs mer
 
search map