Hotell i Cesenatico i Emilia-Romagna

Hotel Nettuno

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Nettuno är varje barnfamiljs dröm. De välinredda rummen i smaklig stil tillsammans med barnvänliga faciliteter öppnar dörrarna för en lyckad familjesemester med fokus på sol och bad.

Pool och strandnära

Hotellet bjuder ut över närheten till stranden på en fin pool med tillhörande solterrass med solstolar och parasoller. På hotellet finns det även parkeirngsplats och cykeluthyrning, 24-timmars reception, fitness room, restaurang, bar och TV-rum.

Läs mer om Hotel Nettuno

Rummen

Hotellets rum mäter ca. 20 m² och alla är inredda i blått med vita möbler och tyger. Alla rummen har aircondition, platt-TV, förvaringsbox, telefon och badrum med toalett och dusch samt hårtork.
- Comfort rummen har alla balkong med utsikt till poolen, trädgården eller havet från sidan. Det finns plats för extra säng i utdragbarsäng eller bäddsoffa.
- Rummen med havsutsikt från sidan har balkong med havsutsikt från sidan. Det finns plats för en extra säng i en utdragbar säng eller bäddsoffa.
- Rum med direkt havsutsikt har antingen balkong med direkt havsutsikt eller panorama-utsikt. Det finns möjlighet för extra sängplats i utdragssäng eller bäddsoffa.
- Rum Marina med direkt havsutsikt har den stora fördelen att ha en mellandörr mellan sig, så att föräldrarna kan ha barnen sovandes i ett separat rum vid sidan av. I varje rum finns det möjlighet för en extra sovplats. OBS: Endast beställningar på minst 4 deltagare accepteras (vuxna och barn) till dessa rum.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Lungomare

Cesenatico, Emilia-Romagna

Le Rose Suite Hotel

Rimini, Emilia-Romagna

Hotel Doge

Cervia - Milano Marittima, Emilia-Romagna

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Populärt i Emilia-Romagna

search map