Hotell i Cesenatico i Emilia-Romagna

Hotel Lungomare

Pris från per pers.
Hoppa i poolen på Hotel Lungomare vid Cesenatico Hotellet ligger direkt på stranden Rum Acqua Suite Suite
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet ligger på första parket ut till havet och stranden samt mitt i stadsdelen Villamarinas nöjesliv samtidigt som det är ca. 4 km till centrala Cesenatico. Dessutom har hotellet en stor pool (8 x 20 m) med tillhörande barnpool.

Nära till allt

Tågstationen Gatteo a Mare ligger endast ca. 600 meter bort. Därifrån avgår direkttåg till exempelvis badorten Rimini (ca. 20 min.) och till kulturstaden Ravenna (ca. 30 min.) med många konstskatter vilket har placerat staden på UNESCO kartan. Dessutom är det endast ca. 24 km till flygplatsen i Rimini och ca. 110 km till flygplatsen i Bologna. Det finns fina parkeringsmöjligheter vid hotellet (det finns gratis parkering som inte kan bokas på förhand). Vill man hellre ta sig runt på två hjul så ställer hotellet några cyklar till förfogande (gratis) men man betalar en liten deposition. Hotellet har dessutom cykelverkstad och en ständig buffé till cykelentusiaster som har beställt halvpension, så att de kan fylla på depåerna när som helst under dagen.

Läs mer om Hotel Lungomare

Smakfulla rum

Hotellet består av fyra våningar och man finner reception, hiss, litet gym och bastu. Några av rummen är förbundna med en dörr vilket ger en fin lösning för familjer. På detta mycket barnvänliga hotell finns det också lekrum (både inne och ute) och barnvakt. Av andra faciliteter finner man restaurang (öppen för frukost, lunch och middag). Frukosten serveras som buffé. Utvändigt lockar den stora poolen (uppvärmd till 28-29 grader från mars till oktober) och tillhörande barnpool samt de många solstolar och parasoller. Precis framför hotellet finner man dessutom den sköna stranden där alla gäster har tillgång till två solstolar och en parasoll som ingår i rumspriset när man bokar rum av kategorierna Sole, Stella, Juniorsuite och Suite - medan denna strandservcie betalas som tillägg när man bor i kategorierna Acqua och Cielo.

Rummen på Hotel Lungomare

Enkelrum Standard med balkong

Dessa rum har aircondition, minibar, satellit-TV, förvaringsbox, internet (wi-fi) och badrum med toalett, dusch och hårtork. Dessa rum har balkong som vetter mot shoppinggatan. Vissa rum har plats för upp till tre extra sängar.

Dubbelrum Standard med balkong

Dessa rum har aircondition, minibar, satellit-TV, förvaringsbox, internet (wi-fi) och badrum med toalett, dusch och hårtork. Dessa rum har balkong som vetter mot shoppinggatan. Vissa rum har plats för upp till tre extra sängar.

Junior Suite med terrass och havsutsikt

Dessa 2 rum har aircondition, minibar, satellit-TV, förvaringsbox, internet (wi-fi) och badrum med toalett, dusch och hårtork. Dessa rum har terrass med havsutsikt. Rummen har även fri tillgång till minibaren (vatten och alkoholfria drycker) samt gratis kaffe / te i baren. Dessutom finns det musikanläggning med CD-spelare, vattenkokare samt andra servicefaciliteter som andra rum inte har. Strandservice ingår. Vissa rum har plats för upp till två extra sängar.

Suite med terrass och havsutsikt

Dessa 4 rum har aircondition, minibar, satellit-TV, förvaringsbox, internet (wi-fi) och badrum med toalett, dusch och hårtork. Dessa rum har terrass med havsutsikt. Rummen har även fri tillgång till minibaren (vatten och alkoholfria drycker) samt gratis kaffe / te i baren. Dessutom finns det musikanläggning med CD-spelare, vattenkokare samt andra servicefaciliteter som andra rum inte har. Strandservice ingår. Vissa rum har plats för upp till två extra sängar. Tre av suiterna har kokvrå och samtliga har jacuzzi - antingen inomhus eller på terrassen. Suiterna består av antingen två eller tre rum.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Nettuno

Cesenatico, Emilia-Romagna

Hotel Doge

Cervia - Milano Marittima, Emilia-Romagna

Hotel Waldorf

Cervia - Milano Marittima, Emilia-Romagna

Rekommendationer till dig

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Populärt i Emilia-Romagna

search map