Hotell i Cesenatico i Emilia-Romagna

Hotel Lungomare

Hotellet ligger direkt på stranden Rum Acqua Suite Suite
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det trevliga hotellet ligger som sagt på första parkett ut till havet och stranden samtidigt som du befinner dig mitt i stadsdelen Villamarinas nöjesliv. Förutom att du befinner dig ett stenkast från vattenbrynet erbjuder hotellet en stor pool (8 x 20 m) med tillhörande barnpool samt en wellnessavdelning. Ett perfekt upplägg för en skön sol och badsemester helt enkelt.

Du har nära till allt

Tågstationen Gatteo a Mare ligger endast ca. 600 meter bort. Därifrån avgår direkttåg till exempelvis badorten Rimini (ca. 20 min.) och till kulturstaden Ravenna (ca. 30 min.) med många konstskatter vilket har placerat staden på UNESCO kartan. Dessutom är det endast ca. 24 km till flygplatsen i Rimini och ca. 110 km till flygplatsen i Bologna. Till Cesenatico's centralaste del är det ca 4 km.

Det finns fina parkeringsmöjligheter på hotellet (även under tak). Vill du hellre ta sig runt på två hjul så ställer hotellet några cyklar till ditt förfogande utan extra avgift men du måste lägga en liten deposition som säkerhet.

Läs mer om Hotel Lungomare

Flera faciliteter ger bra komfort

Hotellet består av fyra våningar och här finns en reception, hiss, litet gym och bastu. På detta mycket barnvänliga hotell finns det också ett lekrum (både inne som ute) och möjlighet till barnvakt. Här finns en restaurang som håller öppet för dagens samtliga måltider, d.v.s både till frukost, lunch och middag. Utvändigt lockar den stora poolen och tillhörande barnpool samt de många solstolar och parasoller.

Rummen är smakfullt inredda

Några av rummen är förbundna med en dörr vilket ger en fin lösning för större familjer. Rummen har Sat-TV, Wi-Fi, aircondition, minibar, kassafack och badrum med hårtork.

Läs om rummen på Hotel Lungomare

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map