Semesterbostad i Cervia - Milano Marittima i Emilia-Romagna

Residence i Diamanti

 
Residence i Diamanti är inte tillgänglig i dagsläget
Residence i Diamanti är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cervia - Milano Marittima här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence I Diamanti ligger i stadsdelen Pinarella, på gångavstånd från stranden. Trots närheten till inköpsmöjligheter och matställen är det ett ganska lugnt område.

Minimalistisk stil med "maximalistiska" terrasser

Är det något man lägger märke till så snart man kommer in är den vita färgen som dominerar inredning och möblemang. Det andra man lägger märke till är den enorma terrassen, som verkligen är mycket större än sedvanligt. I byggnaden finns det hiss och snackbar där det även serveras enkla rätter. Det är möjligt att sola eller bara slappna av i trädgården. Framför byggnaden är det en liten parkeringsplats, men gästerna har även en reserverad parkerings plats i byggnadens källare.

Läs mer om Residence i Diamanti

Lägenhternas utseende

Lägenheterna är verkligen rymliga och är utrustade med aircondition, wi-fi, tv och förvaringsbox. De har alla utgång till en stor övertäckt terrass med bord och stolar.

Lägenheterna på Residence i Diamanti

Enrumslägenhet Relax med 2+2 sovplatser (med terrass)

Lägenheterna är ca 43 m² och består av ett uppehållsrum med kokvrå (med diskmaskin, två elplattor samt kylskåp) och dubbelbäddsoffa, sovalkov med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch samt hårtork. Lägenheten har utgång till terrassen med trädgårdsbord och -stolar.

Enrumslägenhet Superior med 2+2 sovplatser (med terrass)

Lägenheterna är ca 76 m² och består av ett uppehållsrum med kokvrå (med diskmaskin, två elplattor samt kylskåp) och dubbelbäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett, dusch samt hårtork. Lägenheten har utgång till terrassen med trädgårdsbord och -stolar.

Dölj texten
 
 
search map