Semesterbostad i Cervia - Milano Marittima i Emilia-Romagna

Residence Costa dei Pini

 
Residence Costa dei Pini är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Costa dei Pini är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cervia - Milano Marittima här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Costa dei Pini ligger längs hamnpromenaden i Pinarella som är ett trevligt kvarter precis söder om centrala Cervia. I dess omedelbara närhet finner man inköpsmöjligheter, caféer och matställe.

Precis framför lägenheterna ligger pinjeskogen och stranden där gästerna har tillgång till en parasoll och solstolar. På stranden arrangeras underhållning under dagen för barn och vuxna.

Läs mer om Residence Costa dei Pini

Bakom byggnaden finns parkering och pool med barnpool samt vattenmassage. I källaren finns ett välutrustat gym, tvättstuga samt barnklubb. Dessutom finns det reception och hiss till alla våningar.

Lägenheterna är alla snyggt möblerade och består av en möblerad terrass mot havet eller trädgård, förvaringsbox, TV, telefon och kök med 4 gasplattor. Lägenheterna på första våningen rekomenderas åt familjer med små barn. Från lägenheterna på första och andra våningen kan man skymta havet mellan pinjeträden medan man från tredje till femte våningen har fin utsikt över havet från terrasserna.

Tvårumslägenhet med 2-4 sovplatser (med terrass / trädgård):
- Lägenheterna består av uppehållsrum med matplats och bäddsoffa för två personer (bäst för barn), hall med kokvrå, sovrum med dubbelsäng och utgång till terrassen med bord och stolar samt badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet med 5-7 sovplatser (med terrass):
- Lägenheterna består av uppehållsrum med matbord och bäddsoffa för två personer (bäst för barn), gång med kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med dubbelsäng eller våningssäng och extra säng samt utgång till en terrass med bord och stolar samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map