Hotell i Cervia - Milano Marittima i Emilia-Romagna

Hotel Waldorf

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Waldorf ligger ut mot stranden i Milano Marittima och är ett av stadens historiska hotell. Hotellet har dessutom nyligen blivit helt nyrenoverat och är idag klassat som 5* men vi väljer att "bara" värdera det till 4 solar då vi inte tycker att hotellets utseende i stålcement är speciellt inspirerande.

Hotell med härlig atmosfär

Hotellets storlek med endast 24 rum gör det till ett trevligt och mysigt ställe att fira sin semster på. Vi rekomenderar framförallt hotellet i låg och mellansäsongen om man söker lugn och ro. På hotellet finns nämligen behagliga gemensamma utrymmen samt en uppvärmd pool med vattenmassage, gym samt jacuzzi på Hotel Le Palmes terrass som ligger på andra sidan gatan. Mot betalning kan man dessutom ta del av det skönhetscenter Body and Soul som finns på Hotel Le Palme.

Läs mer om Hotel Waldorf

Ät gott på hotellets restaurang

Ett kapitel för sig själv är restaurangen La Settima. Den har nämligen blivit dekorerad av mosaikmästaren Tonino Guerra med hjälp av Marco Bravura som bl.a. har skapat den stora öppna spisen. Maten är precis som möblemanget - utsökt och rafinerad. Priserna är varken höga eller låga så här kan man äta om man inte vill gå eller köra in till själva Cervia där det också finns ett gott urval av matställe vid hamnen.

Minimalistiska rum med balkong

Hotellets totalt 24 rum har alla balkong och är utrustade med aircondition, telefon, satelit-TV, radio, minibar, förvaringsbox samt badrum med toalett och hårtork samt dusch med vattenmassage. Rummen med havsutsikt har dessutom multifunktionell dusch med vattenmassage, aromterapi och turkiskt bad.

Service i lokalområdet

För golfintresserade så har hotellet ett avtal med den lokala golfbanan med hela 27 hål Adriatic Golf Club Cervia ligger endast en kilometer från hotellet. I Rimini (35 km) finner man ännu en golfbana med 18 + 7 hål. I Milano Marittima finns dessutom en tennisklubb och en kurbadsanstalt som man kan få tillgång till genom hotellet.

Läs om rummen på Hotel Waldorf

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map