Omdömen från Hotel Tiffany's

 
Hotel Tiffany's är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Tiffany's är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cervia - Milano Marittima här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Tiffany's

Läs personliga omdömen av Hotel Tiffany's som ligger i Emilia-Romagna. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Tiffany's. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Anette med familj från Lomma i Sverige bodde på Hotel Tiffany's i Cervia - Milano Marittima från den 8. till den 13. juli 2009.

Bokningen med er gick alldeles utmärkt, fungerade perfekt.
Staden och området var jättetrevligt och fint, märks att det är Milanos rika som tillbringar sin semester där.
Boendet var väl däremot en besvikelse. Standarden på rummet var låg och det var extremt lyhört så om man redan har störd nattsömn så är öronproppar ett absolut måste. Det var inte bara gatljud som störde utan gästerna brevid och ovanpå som hördes. Till och med vår 6-åring sov dåligt, normalt sett hör han ingenting när han väl har somnat. Vi fick däremot ett jättestor balkong så det vägde upp det lite. Duschen satt i princip ovanför toalettstolen så det blev väldigt blött på toaletten när alla hade duschat. Däremot var servicen på hotellet jättebra och personalen mycket trevlig. Vi beställde helpension och maten var förstklassig - det kan jag verkligen rekommendera. Det var m a o stora kontraster på boendet och maten vilket var minst sagt förvånande. Vi hade en jättetrevlig servitör som hette Paulo, han pratade bra engelska och berättade lite av varje. Det funkade utmärkt med solstolarna på stranden.
Vi åkte därifrån en halv dag tidigare (missade alltså en god middag)för att vi inte orkade men en dålig natt till. Vi sa lite på skoj att vi åker gärna till Milano Marittima igen, vi äter gärna på Hotel Tiffany men sova ska vi göra någon annanstans.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map