Hotell i Cervia - Milano Marittima i Emilia-Romagna

Hotel Sorriso & Carillon

 
Hotel Sorriso & Carillon är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Sorriso & Carillon är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cervia - Milano Marittima här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Sorriso & Carillon ligger ca. 50 m från stranden och med gångavstånd till Milano Marittimas centrum. På hotellet finns det en uppvärmd pool, stor jacuzzi, sauna och stor trädgård samt parkering.

Hotellets restaurang serverar, så länge vädret tillåter, frukost á buffet i trädgården vid poolen. Middagen serveras i den rymliga restaurangen med ett urval av flera rätter, som ändras dag för dag och salladsbuffét.

Läs mer om Hotel Sorriso & Carillon

Det är tal om ett 3-stjärnigt hotell i två byggnader, båda med hiss. Byggningen Sorriso innehåller reception, bar och retsaurang samt en rad vackra rum fördelade på standard och superior dubbelrum. Byggningen Carillon innehåller bara hotellrum. Alla rum har aircondition, minibar, telefon, TV och badrum med WC, hårfön och dusch.

Hotellet är riktat till familjer som önskar ett avslappnat uppehåll nära en härlig strand. Märk att det mesta av stranden i Milano Marittima kräver betalning.

Dölj texten
 
 
search map