Hotell i Cervia - Milano Marittima i Emilia-Romagna

Hotel Sahara

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

På Hotel Sahara kan du njuta av en lugn och fridfull placering med lummiga barrträd som ger en skön atmosfär. Med endast 100 meter till stranden och en kvarts promenad till centrum kan du nästan inte bo bättre. Med busshållplatsen precis utanför hotellet kan du faktiskt ankomma utan bil.

En placering du kommer njuta av

Det är ca. 500 meter till den lilla marinan som följs av åtskilliga kilometer av sandstrand. Det finns massor av aktiviteter för dig som vill bara aktiv på semestern: Golfklubb (Adriatic Golf Club Cervia) och massor av vattensporter. För de kulturellt intresserade som har tillgång till bil är det upplagt att besöka det lilla landet San Marino som ligger få kilometer bort, precis som den sevärda staden Ravenna.

Läs mer om Hotel Sahara

Faciliteter som gör din semester perfekt

Förutom en reception med dygnet runt service finns det restaurang som serverar både regionala som internationella rätter enligt a la carte modell, eller fasta menyer. Vidare finns det lounge med bar och trädgård med pool (med både barnavdelning och jacuzzi) och lekhörna för barn, inomhusparkering, gym, cyklar att hyra samt strand-service 100 meter bort på stränderna Bagno Targhini och Bagno Katia. Samtliga gemensamma utrymme är utrustat med wi-fi.

Funktionella rum

Rummen på Hotel Sahara är fint inredda och utrustade med balkong, aircondition, wi-fi (gratis), minibar, förvaringsbox, LCD-TV, telefon samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Enstaka rum har balkong med havsutsikt.

Läs om rummen på Hotel Sahara

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map