Hotell i Cervia - Milano Marittima i Emilia-Romagna

Hotel Negresco

 
Hotel Negresco är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Negresco är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cervia - Milano Marittima här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Negresco ligger direkt ut till den fina sandstranden i stadsdelen Milano Marittima. På kort gångavstånd finner man stadens gågata och livliga centrum där man kan promenera runt om kvällen under de höga träden och njuta av stämningen efter en dag på stranden.

Stor pool och wellness skapar aptit

Vid hotellet finns det en stor pool på ca. 100 m² och vistas man här under kallare årstider så kan man även ta del av faciliteter som bastu, turiskt bad eller vattenmassage. På andra våningen ligger hotellets restaurang med panoramisk havsutsikt. Till restaurangen hör även en fin panoramisk terrass. Vid receptionen finns även hiss som tar gästerna upp till våningsplanen med rummen.

Läs mer om Hotel Negresco

Dubbelrum med balkong och havsutsikt

Rummen vänder alla mot stranden och har balkong med havsutsikt. De är alla utrustade med aircondition (mot betalning), telefon, satellit-TV med flatscreen, förvaringsbox samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Gästerna har dessutom tillgång till hotellets privata strand där man kan få solstolar och parasoll mot betalning.

Dölj texten
 
 
search map