Omdömen från Hotel Le Palme

 
Hotel Le Palme är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Le Palme är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cervia - Milano Marittima här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Le Palme

Läs personliga omdömen av Hotel Le Palme som ligger i Emilia-Romagna. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Le Palme. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Filippo med familj från Västerhaninge i Sverige bodde på Hotel Le Palme i Cervia - Milano Marittima från den 10. till den 19. juni 2008.

Jag kan bara konstatera att även denna gång var min semester på hotel Le Palme helt underbar. Jag var där med Mina barn igen. Förra gången jag var där var 2006. Det Finns inget att klaga på. Inte ens om jag försöker hitta något endaste lilla. Vi hade det helt underbart. Otroligt god mat, mycket trevlig och framförallt proffsig personal. Alla är hjälpsamma. Jag blev hämtad på flygplatsen I Rimini precis som jag ville. Klockrent. Jag behövde en bil I Italien - vips fixade personalen på hotellet en sådan. Jag och Mina barn är mycket mycket nöjda med resan och semestern och vistelsen I Italien. Tusen tack!!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 1 Vuxen, 2 Barn
Namn
Filippo med familj från Västerhaninge i Sverige bodde på Hotel Le Palme i Milano Marittima från den 11. till den 20. juni 2006.

Hej och tack för mejlet.
Jag har tänkt kontakta er med anledning av att jag vill framföra ett stort TACK till er. Det var en fantastisk upplevelse att semestra i Milano Marittima för oss. Jag är halvitalienare med en pappa från Italien. Jag har besökt många många platser i Italien sedan barnsben - men jag har aldrig upplevt en så trevlig plats med så många gästvänliga italienare som i Milano Marittima. Det finns absolut inget att klaga på hur mycket jag än tänker efter. Nu åkte jag ned med mina två barn - 11 och 13 år gamla - och vi bodde på hotel Le Palme. Det var ett helt suveränt hotel med otroligt trevlig och proffsig personal. De var inte påträngande men fanns där vid rätt tillfälle och servade oss till hundra procent. Maten var den godaste vi ätit någonsin som serverades på hotellet. Vi hade frukostbuffé och den talade sitt egna språk och hade ALLT!!!! Helt otroligt gott med färska frukter, nybakat bröd av olika slag, färskt pålägg och man kunde beställa precis vad som helst allt från omelett till biffstek. Personalen gjorde vad som helst för att uppfylla de eventuella önskemålen vi hade. Hotellet låg 50 meter från stranden och vi hade utsikt över havet. Jag skulle kunna skriva massor men måste sluta nu med orden - min semester med mina barn var en upplevelse vi tar med oss resten av livet som mycket positivt och helt fantastisk.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2006
Antal resande 1 Vuxen, 2 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map