Hotell i Cervia - Milano Marittima i Emilia-Romagna

Hotel Le Palme

 
Hotel Le Palme är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Le Palme är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cervia - Milano Marittima här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det 4* Hotel Le Palme ligger precis ut till vattnet i Milano Marittima. Här bor man i lugna omgivningar men också med gångavstånd till centrum. Golfklubben Adriatic Golf Club Cervia ligger ca. 1 km från hotellet.

Vid hotellet finns en frodig trädgård med typiska medelhavsplantor och med en stor olympisk bassäng på den sida av hotellet som vänder ut mot stranden. Vid poolen finns det solstolar, parasoller och bar samt den lilla restaurangen Café del Mar, som serverar en lättare lunch utomhus i trädgården när vädret tillåter.

Läs mer om Hotel Le Palme

Inne på själva hotellet finns det reception, bar samt restaurangen Aquamarine som har direkt utgång till trädgården där man finner den stora poolen samt den något mer eleganta restaurangen Peninsula där det bl.a. serveras frukost i form av en stor buffé.

På hotellet finns det totalt 110 rum. De är alla rymliga och utrustade med balkong, aircondition, telefon, satelit-TV, radio, minibar, förvaringsbox och hårtork på badrummet:
- Classic- rummen vänder in mot gården.
- Superior- rummen vänder ut mot gatan och skogen.
- De Luxe- rummen vänder ut mot havet och är dessutom utrustade med dusch eller badkar med vattenmassage.
- Junior Suite- rummen har alla en stor terrass samt badkar med vattenmassage i badrummet.

På hotellet finns dessutom ett skönhetscenter Body and Soul Club: Härifrån har man utsikt över havet och centret är utrustat med tepidarium, romerskt bad, bastu, hawaii-dusch, relax område med uppvärmda solstolar samt gym. Mot avtal och extra betalning kan man få massage.

Alla gäster kan fritt använda gymmet, jacuzzi och en övertäckt pool med strömmar. Allt detta finns på hotellets översta våningsplan varifrån utsikten över havet är som bäst och man tar sig smidigt upp från poolen via en glashiss.

Dölj texten
 
 
search map