Hotell i Cervia - Milano Marittima i Emilia-Romagna

Hotel Doge

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det 4-stjärniga Hotel Doge i Cervia - Milano Marittina framstår mycket inbjudande med skön atmosfär och hög standard. Här kan du gå ned i varv och koppla av, eller ta på utflykt utmed den fina kusten. Cervia - Milano Marittina är något av en gömd pärla utmed den adriatiska kusten. Även om hotellet även välkomnar barnfamiljer (barnpool och miniklubb) ska du vara uppmärksam på att området är något lugnare än t.ex. kusten norr om Venedig.

Perfekt läge

Det är endast ca. 400 meter till den lilla marinan som följs av åtskilliga kilometer av sandstrand. För de aktiva finns det massor av aktiviteter, så som lokal golfklubb (Adriatic Golf Club Cervia) och massor av vattensporter. För de kulturellt intresserade är det upplagt att besöka det lilla landet San Marino som ligger få kilometer bort, precis som den sevärda staden Ravenna.

Läs mer om Hotel Doge

Pool, restaurang och mycket mer

Personalen på Hotel Doge står till ditt förfogande dygnet runt i receptionen. Här finns gratis wi-fi precis som i lobbyn och på stranden. Familjen Batani sätter en ära i att servera sina gäster god, vällagad mat. Denna kan du uppleva i hotellets restaurang som serverar allt från lokala italienska rätter, till mer välkända och internationella rätter. Frukosten serveras som en rik buffé. I den stora trädgården finner du poolen (25 x 8 m) som inbjuder till svalkande stunder för både stora och små. I anslutning till poolområdet finner du den stora terrassen med barservice så du har aldrig långt till något gott att äta eller dricka. Här serveras även frukosten under sommaren.

Eleganta och fina rum

Rummen på Hotel Doge blev så sent som 2017 renoverade och framstår ytterst inbjudande i sköna, behagliga färgtoner. Rummen är rymliga och alla utrustade med aircondition, gratis wi-fi, satellit-TV, minibar, telefon, förvaringsbox samt badrum med toalett, dusch/badkar och hårtork. För barnfamiljer finns det även rum med connecting doors.

Läs om rummen på Hotel Doge

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map