Hotell i Cervia - Milano Marittima i Emilia-Romagna

Hotel Commodore

 
Hotel Commodore är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Commodore är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cervia - Milano Marittima här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Commodore ligger ut till stranden på kort avstånd från Cervias historiska centrum. Om förmiddagen kan man glädja sig över den fina sandstranden precis framför hotellet, om kvällen har man kort avstånd till stadens sköna och atmosfärrika miljö vid kanalen. Dessutom ligger den frodiga barrskogen vid Pinarella precis vid slutet av vägen.

Naturlig gästfrihet

Hotellet har nästan blivit helt totalrenoverat men det som skiljer sig mest från många andra strandhotell är service-nivån: både i baren, receptionen och i frukostmatsalen märker man av den vänliga och gästfria stämningen som beror mycket på den glada och trevliga ägaren. Frukostrestaurangen ligger på andra våningen och vänder mot havet - urvalet är tillfredsställande sett till hur italiensk hotellfrukost brukar se ut.

Läs mer om Hotel Commodore

Welness och havet som pool

Det finns inte pool på hotellet men alla som reser till Italiens kust mot Adriatiska havet vet att stränderna är ytterst barnvänliga med långgrunt vatten som inbjuder till fina badmöjligheter. På taket har man installerat ett welness område med jacuzzi med vattenmassage samt solstolar. För de som har "finskt blod" finns det även bastu.

Rum med balkong och havsutsikt

Hotellets rum har alla balkong med havsutsikt från sidan, aircondition, telefon, satellit-TV och förvaringbox. De flesta är renoverade men det finns även två våningsplan vars rum fortfarande är inredda i en äldre stil. Dock är dessa rum något större. Det finns även rum med plats för en eller två extra sängar (då i våningssäng).

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel Commodore

Läs personliga omdömen av Hotel Commodore som ligger i Emilia-Romagna. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Commodore. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Commodore

Läs mer
 
search map