Hotell i Cervia - Milano Marittima i Emilia-Romagna

Hotel Buratti

 
Hotel Buratti är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Buratti är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cervia - Milano Marittima här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Buratti ligger nära den trevliga badorten Cervia-Milano Marittima utmed det härliga Adriatiska havet. Här bor du i lummiga Pinarella di Cervia endast ca. 200 meter från den stora, fina sandstranden. Det är ett par kilometer in till själva Cervia-Milano Marittima, som du går till med lite god vilja på ca. 30 minuter. Från hotellet går även en shuttle-buss till tågstationen varifrån du bl.a. når Rimini på ca. 30 minuter.

Poolen och restaurangen

Det finns två faciliteter som verkligen utmärker Hotel Buratti. Dels den stora poolen med barnavdelning som t.o.m. är uppvärmd vilket säkerställer att du kan bada i den från tidigt på säsongen. Runt poolen finner du flera solstolar och parasoller. I hotellets restaurang tillagar köket utsökta rätter från morgon till kväll. Menyn tar utgångspunkt i lokala rätter från Emilia-Romagna. Fisk är specialitet och all pasta är hemlagad. Du kan njuta av en rik frukost, goda lunchrätter och spännande rätter på kvällen. Dessutom är köket specialister i rätter utan gluten. I hotellets garage parkerar du både svalt och tryggt.

Låt personalen ta hand om dig

Servicenivån på hotellet är något alldeles extra. I receptionen svarar personalen gärna på frågor samt står till ditt och familjens förfogande dygnet runt. Under högsommaren bjuds det ofta på snacks vid poolbaren och skulle du önska en stund utan barn finns det möjlighet för barnpassning. Vid poolen bjuds även barnen (och lekglada vuxna) på uppträde dagligen. I anslutning till poolområdet finns även en lekplats. Personalen har verkligen tänkt på allting, så att du och familjen ska få en skön semester.

Välinredda rum

Rummen på hotellet är förhållandevis små men välinredda och moderna. Alla rum är utrustade med aircondition, wi-fi, satellit-TV, minibar/kylskåp, förvaringsbox, telefon samt badrum med toalett, dusch/badkar och hårtork. Vissa rum har balkong men detta kan ej förbokas. I familjerummen bor man upp till fyra personer (två vuxna och två barn).

Läs mer om Hotel Buratti

Läs om rummen på Hotel Buratti

Dölj texten
 
 
search map