Omdömen från Hotel Adria

 
Hotel Adria är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Adria är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cervia - Milano Marittima här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Adria

Läs personliga omdömen av Hotel Adria som ligger i Emilia-Romagna. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Adria. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Per med familj från HOK i Sverige bodde på Hotel Adria i Cervia - Milano Marittima från den 20. till den 26. juli 2010. Sedan fortsatte turen till Montopoli Valdarno där man bodde på Albergo Quattro Gigli.

Rummen var bra med ett bra badrum och dagligen städat, nya handdukar. Jag uppfattar att man var lite små snål speciellt vad gäller A/C anläggningarna, framförallt i restaurangen.
Maten var ok, men miljön i restaurangen var på tok för högljud och stökig. Det kändes även som om personalen så snabbt som möjligt ville bli klara och gå hem. Polområdet var bra även stranden, möjligen luktar det lite mycket ruttet från uppspolade snäckor mm, men så är det med havet!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map