Hotell i Cervia - Milano Marittima i Emilia-Romagna

Hotel Adria

 
Hotel Adria är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Adria är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cervia - Milano Marittima här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Adria har en fin placering rakt ut mot vattnet i Milano Marittima. Bakom hotellet ligger en pinjelund.

Hotellet som blev restaurerat 2004/2005 har en stor pool med barnbassäng, poolbar och restaurang. I restaurangen serveras lokala rätter men även nya och spännande recept testas. Omkring poolen finns en solterrass med solstolar och parasoller. För de mer aktiva så finns en tennisbana på stället. Därutöver finns hiss, parkering (obevakad), bagageförvaring, möteslokal, tv-rum samt möjlighet till tvätt.

Läs mer om Hotel Adria

Alla rum har balkong, telefon, satellit-tv, säkerhetsbox samt badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårfön. De har även utsikt till havet eller till pinjelunden. Det är möjligt att beställa aircondition mot betalning på hotellet.

Hotellet erbjuder många olika typer av uppehälle. Övernattning med frukost och det så kallade all inclusive halv och helpension. Halvpensionen inkluderar frukost och middag inkl. drycker (vatten, vin, öl och läsk). Helpension inkluderar även lunch.

Dölj texten
 
 
search map