Semesterbostad i Cattolica i Emilia-Romagna

Residence Kenzia

 
Residence Kenzia är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Kenzia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cattolica här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Kenzia ligger i centrum av Cattolica ca. 200 meter från stranden. I närheten finns åtskilliga matställen, glassbarer, cafeér och inköpsmöjligheter.

Här bor du mycket centralt

Lägenheterna har alla aircondition (från slutet av juni till slutet av augusti), satelit-TV, förvaringsbox, diskmaskin och tvättmaskin. Lägenheterna kan vara fördelade på antingen en eller två våningar.

Läs mer om Residence Kenzia

Trerumslägenhet med 5 sovplatser (med Balkong)
- Trerumslägenheter med 5 sovplatser består av uppehållsrum med bäddsoffa och kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch.
Trerumslägenhet med 5/6 sovplatser (med balkong)
- Trerumslägenheter med 5/6 sovplatser består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa (140 cm bred) och kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, två badrum med toalett och dusch samt balkong.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Residence Kenzia

Läs personliga omdömen av Residence Kenzia som ligger i Emilia-Romagna. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Kenzia. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Jättenöjda med vår vecka!

Lägenheten var funktionell och saknade ingenting (utom osthyvel!). Läget var kanonbra - nära till stranden, inget störande nattliv eller trafik. Personalen var tillmötesgående och vi kände oss verkligen välkomna. Även en eloge till in-italias personal som var mycket servicemedvetna!

Läs mer

Bedömning av Residence Kenzia

Läs mer

Bedömning av Residence Kenzia

Läs mer
 
search map