Omdömen från Agriturismo Piana dei Castagni

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo Piana dei Castagni

Läs personliga omdömen av Agriturismo Piana dei Castagni som ligger i Emilia-Romagna. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Piana dei Castagni. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Birgitta med sällskap från Laholm i Sverige bodde på Agriturismo Piana dei Castagni i Castel d'Aiano från den 18. till den 20. september 2007.

Boende nr 2 La Piana dei Castagni ägs av en underbar kvinna ,Valeria. Hon har ett litet paradis uppe i Apperninerna.Vidunderlig utsikt ,god mat och goda bakverk. Det är lugnt och harmoniskt . Ligger avsides men är värt resan. En invändning finns och det är vägbeskrivningarna och kartorna. Vägbeskrivningarna stämde om resande kom från norr. Men kartorna stämde inte alls. Vi är mycket glada och nöjda med vår resa. Vänligen Birgitta

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Ulf med sällskap från Varberg i Sverige bodde på Agriturismo Piana dei Castagni i Castel d'Aiano från den 24. till den 25. maj 2007.

En underbar gård med en förtjusande värdinna och en fin frukost. Området fascinerande. Enda nackdelen var att det var svårt hitta. MVh Ulf Strömbom

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Anders med sällskap från Älvsjö, Stockholm i Sverige bodde på Agriturismo Piana dei Castagni i Castel d'Aiano från den 14. till den 17. oktober 2006.

Jo, det var jättefint att bo i Castel d´Aino och hos Valeria på deras Agro Turismo. Jättefina rum till bra priser. Nackdelen var väl bara att det var lite väl långt att åka till golfbanorna. Vägen är ju väldigt krokig sista milen dit upp och det tog relativt lång tid att ta sig fram och tillbaka. Dock kan man säga att ett tips är att bo nere på slätten några dagar för att göra Bologna med omnejd och spela golf för att sedan ta ett par dagar uppe i bergen. Det blir en bra kombination. Dessutom upptäckte vi en fantastisk krog i den lilla staden Zocca som ligger ett par mil från Castel d´Aino. Krogen heter Osteria Rivera del Sole. Ett mycket hett tips för den som gillar äkta italiensk matlagning med engagerade kockar och servispersonal. Stängt måndagar.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2006
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Robert med vänner från Örebro i Sverige bodde på Agriturismo Piana dei Castagni i Castel d'Aiano från den 23. till den 26. september 2006.

Resan gick bra för det mesta. Tack. Vi var nöjda med Era boställen, priserna och standarten var helt OK. Avstånden till bättre badstränder - mindre bra, bilen är ett måste om man vill besöka spänande severdigheter som ligger kring platser där vi bodde dvs. Marina di Massa, Donoratico, och Piano dei Castani. I det sist nämnda niuter man med utsikten över bergen men det är långt till afärer och restauranger. tack och lov att husets värdinam lågar god mat är är mkt. trevlig.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2006
Antal resande 3 Vuxna
Namn
Dag med familj från Djursholm i Sverige bodde på Agriturismo Piana dei Castagni i Castel d'Aiano från den 7. till den 10. september 2006.

Vilken fullträff! Har i 3 dagar firat födelsedag med familjen, 11 personer,på denna sköna plats, Piana dei Castagna, med underbar utsikt över dalen och bergen från det vackra gamla stenhuset.
Valeria är den perfekta värdinnan.Det blev 3 härliga middagar av råvaror från trakten.-- Utmärkta sängar, badrum till varje rum. Efter en god och riklig frukost gjorde vi varje dag utflykter bl.a. till Florens, Parma och entruskisk nekropol. Detta ställe kan verkligen rekommenderas!

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2006
Antal resande 11 Vuxna
Namn
Inger med sällskap från Funäsdalen i Sverige bodde på Agriturismo Piana dei Castagni i Castel d'Aiano från den 26. mars till den 1. april 2006.

Området var härligt,mycket vandringsleder,boendet var toppen, ombonat och varmt, jättegod frukost och Valeria lagade underbara middagar. Det var skönt att börja semestern med en vecka på detta ställe, Vi besökta även orten St Lucia, där vi köpte mozarella ost och vin och affärsinnehavaren kunde ingen engelska, men med hjälp av en tolk från Bologna, som kunde engelska fick vi vår skinka skivad o vacumpackad. En underbar upplevese med alla invånarna som besökte affären just då, Swedish people. ha ha. Vi besökte också ett naturreservat med stenblocksformationer och vi åt vår medhavda lunch där. Middag åt vi hos Valeria. Vi besökte också Abertone 1388 möh,Onsdag besökta vi Pieve di Roffeno, en katolsk kyrkogård med "fack där foton o ljus brann".En tur till Florens,svårt att hitta men ett besök på bron över floden Arno,samt Duomen,Fredag en slapp dag,men en vandringsled som tog ca 2 tim samt slöade i solen och fick lite fin färg.Lördag lämnade vi Valeria och styrde kosan mot Toscana. Återkom nästa lördag till Castel d`Aiano där vi intog Valerias goda middag; Söndagmorgon tidigs frukost för färd mot Bolonga och hem till Sverige: Synd bara att våren var ca 2 -3 veckor sen. Denna "pärla" tänker vi återkomma till. De som känner stressen inpå sig åk hit o njut, De håller ju på att restaura ett hus till bredvid detta, med allrum,kunna laga egen mat, samt tillgång till vättmaskin.Vi tackar för detta tips vi fick från er. Ett litet tips om resvägen.från Castel dÁiano, Åk mot Toola,Pradole.Monte Prestore,Pilastino,Badia,Monto San Jovanni,Caldeino,samt Rivadella mot
Bologna väg nr 623, ca 45 min resväg. som transportväg. Den andra var vacker att åka men tar lite mer tid.Ni får gärna lägga detta på er hemsida under resupplevelser.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2006
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2005
Antal resande 1 Vuxen, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel Cuccaro Club

Rocchetta di Vara, Ligurien

Hotel Belvedere di San Leonino

Castellina in Chianti, Toscana

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Emilia-Romagna

search map