Agriturismo i Castel d'Aiano i Emilia-Romagna

Agriturismo Piana dei Castagni

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Agriturismo Piana dei Castagni är ett gammalt bergsställe i sten och som är omgivet av ett fridfullt landskap i ett inte så välbesökt hörn av Italien. De flesta kör igenom Appeninnerna via motorvägen som går mellan Bologna och Florens och missar då de frodiga dalar och karakteristiska städer och byar som Castel D'Aiano som ligger en kort promenad från gården.

Den söta värdinnan Valeria tar emot gästerna i sitt eget hem där man låtit inreda 5 rum. Alla rummen är utrustade med satelit-TV och eget badrum med toalett och dusch eller badkar. Aircondition är dock inte nödvändigt på dessa höjder och kommer man om vintern så är huset uppvärmt.

Läs mer om Agriturismo Piana dei Castagni

På gården arrangeras traditionella middagar där ni efter avtal kan välja mellan områdets världskända maträtter som lasagne eller pasta med bolognese sås eller testa på några av de rätter som fortfarande är relativt okända för omvärlden. Önskar man att äta här vill Valeria gärna ha besked på förhand - gärna redan vid bokningen.

Två kilometer från gården finns en stor pool. Är man intresserad av fiske så finns det en liten sjö en kilometer bort medan närmaste hästridnings anläggning finns 6 km från gården.

Vi rekomenderar stället åt de som önskar lugn och ro före eller efter ett besök vid Toscanas eller Adriatiska havets sandstränder... Eller för de frildufsintresserade som gärna vill upptäcka ett helt orört område. Vill man samtidigt ha närhet till någon storstad så ligger Bologna och Modena under en timmes bilkörning härifrån. Florens och Ferrara når man på 1½ timme.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Cuccaro Club

Rocchetta di Vara, Ligurien

Hotel Belvedere di San Leonino

Castellina in Chianti, Toscana

Rekommendationer till dig

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Emilia-Romagna

search map