Agriturismo i Castel d'Aiano i Emilia-Romagna

Agriturismo Piana dei Castagni

 
Agriturismo Piana dei Castagni är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Piana dei Castagni är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castel d'Aiano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo Piana dei Castagni är ett gammalt bergsställe i sten och som är omgivet av ett fridfullt landskap i ett inte så välbesökt hörn av Italien. De flesta kör igenom Appeninnerna via motorvägen som går mellan Bologna och Florens och missar då de frodiga dalar och karakteristiska städer och byar som Castel D'Aiano som ligger en kort promenad från gården.

Den söta värdinnan Valeria tar emot gästerna i sitt eget hem där man låtit inreda 5 rum. Alla rummen är utrustade med satelit-TV och eget badrum med toalett och dusch eller badkar. Aircondition är dock inte nödvändigt på dessa höjder och kommer man om vintern så är huset uppvärmt.

Läs mer om Agriturismo Piana dei Castagni

På gården arrangeras traditionella middagar där ni efter avtal kan välja mellan områdets världskända maträtter som lasagne eller pasta med bolognese sås eller testa på några av de rätter som fortfarande är relativt okända för omvärlden. Önskar man att äta här vill Valeria gärna ha besked på förhand - gärna redan vid bokningen.

Två kilometer från gården finns en stor pool. Är man intresserad av fiske så finns det en liten sjö en kilometer bort medan närmaste hästridnings anläggning finns 6 km från gården.

Vi rekomenderar stället åt de som önskar lugn och ro före eller efter ett besök vid Toscanas eller Adriatiska havets sandstränder... Eller för de frildufsintresserade som gärna vill upptäcka ett helt orört område. Vill man samtidigt ha närhet till någon storstad så ligger Bologna och Modena under en timmes bilkörning härifrån. Florens och Ferrara når man på 1½ timme.

Dölj texten
 
 
search map