Agriturismo i Budrio i Emilia-Romagna

Agriturismo Santa Maria Maddalena

 
Agriturismo Santa Maria Maddalena är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Santa Maria Maddalena är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Budrio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo Santa Maria Maddalena ligger i lugna och vackra omgivningar endast ett par km utanför Budrio där den flacka Poslätten börjar att stiga mot bergen. Det fina men allt för okända centrum av Bologna ligger endast 12 km bort och kan nås med tåg från Budrio. Det är även möjligt att få arrangerat transport till och från Bologna samt flygplatsen - på förfrågan och mot betalning. Det arrangeras dessutom transfer till Budrio som är gratis för gästerna.

Ägarna har bott här sedan i början av 1900-talet och den unge Enrico har utvidgat sin farfars gamla gård, så att den nu lever upp till våra tids krav. Den stora villan har blivit helt renoverad och inreda med rum med egna badrum. På första våningen ligger receptionen och en liten restaurang där gästerna intar sin frukost och om så önskas kvällsmaten. Matlagningen är helt enligt den lokala traditionen - från Bologna härstammar bland annat lasagne och tortellini - med produkter som producerats på gården. Enrico har även en produktion av skogsbär och gör egen saft, marmelad....och balsamico. Restaurangen är stängd söndagkvällar men öppen till lunch då även flera italienska familjer från området kommer hit för att njuta av den goda maten och de vackra omgivningarna.

Läs mer om Agriturismo Santa Maria Maddalena

I en grannbyggnad finns även ett mysigt allrum med stor kamin, som fungerar som läsrum och avslappningsrum de kalla årstiderna. I ännu ett annex till villan ligger ett konferansrum, som kan användas till möten, kurser och andra arrangemang. I den vackra och välskötta trädgården finner man en pool med vattenmassage (öppen till sent om kvällen) med tillhörande solstolar och parasoll. Omgivningarna präglas av att detta är en gård där man faktiskt arbetar och som inte bara är för turister. Här står traktorn och andra "autentiska" maskiner framme tillsammans med trädgårdsmöblerna. Så ifall man är till välhållna och blomsterdekorerade trädgårdar ska man nog välja ett annat ställe. Här regerar en autentisk och lantlig stämning!

Gårdens 11 rum är alla utrustade med aircondition, satellit-TV, wi-fi, telefon, minibar samt fint badrum med toalett och dusch. Rummen på första våningen har alla en liten privat uteplats med bord och stolar.

Dölj texten
 
 
search map