Hotell i Bologna

Zanhotel Regina

 
Zanhotel Regina är inte tillgänglig i dagsläget
Zanhotel Regina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bologna här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Medan du är i Bologna

Från hotellets läge, är Bolognas alla sevärdheter och attraktioner inom kort avstånd. Om du ännu inte besökt Bologna, rekommenderar vi dig att promenera ner för gatorna i Quadrilatero, den medeltida marknaden där du kan titta på - och köpa med dig hem - alla delikatesser som du kan hitta i stånden och de gamla butikerna. Här kan du hitta den kända Bolognese och andra regionala specialiteter att ta med hem; tortellini, mortadella, tagliatelle och annan hemgjord pasta. Och självklart hittar du också de lokala vinerna som Sangiovese, Lambrusco och Pignoletto.

Zanhotel ligger i hjärtat av Bolognas historiska center. Det är ett effektivt hotell, i den mån att det tillgodogör alla grundläggande behov för din övernattning. Du ska inte förvänta dig mycket lyx och service. Hotellet andas en avslappnande atmosfär, och är lagom stort med totalt 61 rum. Faciliteterna och servicen är ägnad till kortare vistelser.
Det finns en bar där du kan få en kopp kaffe på morgonen eller ett glas vin på eftermiddagen. Det finns också en parkeringsplats bredvid hotellet, där det kostar 20 Euro om dagen att parkera. I hela hotellet finns wifi tillgängligt, även i rummen.

Läs mer om Zanhotel Regina

Enkla och klassiska rum

Zanhotel Regina har 61 sköna rum. Alla rum har minibar, sat-TV, telefon, aircondition och hårtork.

Läs om rummen på Zanhotel Regina

Dölj texten
 
 
search map