Hotell i Bologna

Muà Room & Breakfast

Muàs rum är mycket moderna och eleganta
 
Muà Room & Breakfast är inte tillgänglig i dagsläget
Muà Room & Breakfast är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bologna här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Läcker design, rena linjer, centralt läge i Bolognas historiska centrum samt intimt B&B med endast 6 rum - det är vad Muà Room & Breakfast erbjuder. Det ligger i en liten gränd endast 400 meter från domkyrkan och ca. 50 meter från den livliga gatan via del Pratello. Ingången avspeglar byggnadens historiska värde och är renoverad så den framstår inbjudande med spotlights.

Rummen
- De 6 rummen är smakfullt inredda i skandinavisk stil med designmöbler i rena linjer och naturfärger. Rummen har flatscreen-TV med satellit-kanaler, aircondition, internetförbindelse, minibar, förvaringsbox, vattenkokare och badrum med toalett, dusch och hårtork. Tre av rummen vänder ut mot gatan och tre mot innergården. Ett av rummen är ett trippelrum.

Läs mer om Muà Room & Breakfast

Frukost
- Frukostmatsalen är närmast ställets enda gemensamma utrymme. Här dukas det upp i en designvänlig miljö till långbordsbuffé. Man kan bl.a. finna specialiteter från Bologna, ost, pålägg, bröd, färsk frukt, mjölk, ekologisk yoghurt, juice och kaffe. Frukosten ordnas oftast av danska Gitte som arbetar hos värdparet Uberto och Aurora.

Dölj texten
 
 
search map