Hotell i Bologna

Mercure Bologna Centro Hotel

 
Mercure Bologna Centro Hotel är inte tillgänglig i dagsläget
Mercure Bologna Centro Hotel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bologna här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

4-stjärnig kvalitet nära centrum

Mercure Hotel Bologna Centro ligger i Bolognas nya stadskärna. Hotellets fasad ligger precis ovanför tågstationen, och bakom hittar du en stor, grön trädgård. Här får du samma nivå du kan förvänta dig av Mercure-kedjan; ett bra 4-stjärnigt hotell med lite gammeldags rum, men med bra service och faciliteter. Oavsett om ditt mål med resan till Bologna är affärer eller nöje, passar Mercure Bologna Centro för dig. Här har du nära till allt: det historiska centret ligger 10 minuters promenad bort och där hittar du de flesta sevärdheterna som staden har att erbjuda.

Bra faciliteter och tjänster

Har är det upplagt för en skön vistelse, hotellet har: gym, tennisbana, cykeluthyrning, parkeringsplats och wifi (på hela hotellet). Därutöver finns här ett litet business-center om du är här på jobbresa. Barens atmosfär är avslappnad, så här kan du utan problem koppla av med en drink om eftermiddagen eller med ditt kaffe på morgonen. Det serveras också snacks under hela dagen, både inomhus och utomhus på terrassen.

Hotellet har ingen restaurang. Den närmsta restaurangen ligger, precis som flera barer, i området nära hotellet.

Läs mer om Mercure Bologna Centro Hotel

Ljusa och färglada rum

Hotel Mercure Bologna Centro erbjuder 244 ljusa och färgrika rum, vilka är skönt inredda. Rummen är fördelade på 7 våningar. Alla rum har aircondition, minibar, sat-TV, gratis wifi, värdebox och privat badrum med dusch.

Läs om rummen på Mercure Bologna Centro Hotel

Dölj texten
 
 
search map