Hotell i Bologna

Hotell Aemilia

 
Hotell Aemilia är inte tillgänglig i dagsläget
Hotell Aemilia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bologna här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta moderna 4-stjärniga hotell som ligger lite utanför Bolognas trevliga centrum, där du finner ett urval av restauranger och caféer. Det tar mindre än 10 minuter att gå till t.e.x. Piazza Maggiore och tågstationen. Det finns busshållplats precis vid hotellet.

Det är tal om ett mycket stilfullt hotell, som vänder sig både till familjer och affärsresenärer. Hotellet var färdigbyggt 2004 och har 124 rum totalt. På hotellet finns det dygnsöppen reception, hall, hiss, parkeringsplats, garage, restaurang, frukostmatsal, bar samt konferensfaciliteter. Alla lokaler har aircondition. Hotellets manager är mycket konstintresserad, därför är det titt som tätt mindre konstutställningar på hotellet. Det finns både gårdsträdgård och takterrass på hotellet.

Läs mer om Hotell Aemilia

Rummen är alla utrustade med aircondition, värme, telefon, satellit-TV, minibar, säkerhetsbox, internetförbindelse, badrum med toalett och dusch samt hårfön. Det finns inga trippelrum, men det är möjligt att ställa in en extra säng för barn under 15 år i de flesta av rummen.

Dölj texten
 
 
search map