Hotell i Bologna

Zanhotel Tre Vecchi

 
Zanhotel Tre Vecchi är inte tillgänglig i dagsläget
Zanhotel Tre Vecchi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bologna här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bologna är kanske inte ditt förstaval när du ska välja stad för ditt besök i Italien. Men, vi är övertygade om att du kommer att överraskas av stadens karaktär och variation. Om du har tid, föreslår vi att du klättrar upp till toppen av Torre Asinelli, tornet som byggdes på 1000-talet, och innehar 498 trappsteg - toppen för att bränna kalorier, och det är värt mödan för toppen bjuder på en fantastisk utsikt över Bolognas takåsar och de omgivande gröna backarna. En annan intressant plats att besöka i staden är Archiginnasio, det första sätet för Bologna Universitet, som är det äldsta universitetet i västvärlden, grundat år 1088. Medan du är i Bologna rekommenderar vi också att du smakar på den lokala kulturen, och framförallt utforskar specialiteten tortellini. Testa tortellini med smör och salvia, tagliatelle med ragù, mortadella, crescentine med charkuterier och mjuk ost som stracchino och squaquerone - och allt sköljs naturligtvis ned med de lokala vinerna Pignoletto (vitt) eller Lambrusco (rött).

Du kommer älska det, eller hata det

När du nu vet att Bologna inte alls är en tråkig stad, vill du kanske överväga ett hotell som ligger nära till alla sevärdheter och som samtidigt är bekvämt med alla faciliteter du behöver. Hotel Tre Vecchi ligger mitt i hjärtat av centrum, på den kanske mest kända gatan i Bologna, Via dell'Indipenza. Här hittar du alltid fullt av liv och rörelse. Restauranger, barer och butiker ligger alla nära hotellets entré. Även centralstationen ligger nära, vilket gör det lätt att ta sig runt - både inom och utom staden.
Hotellets dekoration är kanske inte en smal som passar alla, det är lite gammal-klassiskt och kitschigt, men kommer med bra faciliteter och service.
Det finns en bar där du kan vila benen efter att ha gått runt i staden hela dagen, eller så är det här du tar dagens första espresso medan du läser tidningen. Utomhusområdena består av en trädgård och en terrass, samt parkeringsplats (mot extra kostnad). Hotellet erbjuder fri wifi i rummen och i de gemensamma utrymmena.

Läs mer om Zanhotel Tre Vecchi

Små och bekväma rum

Hotel Tre Vecchi är ett mellanstort hotell med totalt 96 bekväma rum. Alla rum har aircondition, telefon, wifi, sat-TV, minibar, värdebox samt badrum med dusch och hårtork.

Läs om rummen på Zanhotel Tre Vecchi

Dölj texten
 
 
search map