Hotell i Bologna

Hotel Touring

 
Hotel Touring är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Touring är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bologna här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det trevliga, familjeägda och nyrenoverade Hotel Touring ligger centralt i Bolognas historiska centrum ca. 2 km från tågstationen. Och Piazza Maggiore når man på ca. 10 min. Hotellet öppnade för första gången 1957 och har sedan dess genomgått renoveringar men man har ändå försökt behålla stilen från den tiden och mixa den med en barokstil så man finner här en härlig blandning av stilar samt en trevlig familjär atmosfär.

Hotellet har något så speciellt som en takterrass med 360 graders utsikt över stadens terracotta tak med jacuzzi (öppen under sommarmånaderna) och utsikt över Bolognas terracottafärgade tak och böljande landskap utanför staden. Man har inrett terrassen med trevliga utemöbler och stora blomsterkrukor som inbjuder till avkoppling även om man befinner sig mitt i en storstad. På hotellet finns det vidare även bar, hiss, parkering och möjlighet att hyra cyklar samt använda hotellets garage. Alternativ kan man parkera på den närmaste stora p-platsen (mot betalning) som ligger på Viale Enrico Panzacchi.

Läs mer om Hotel Touring

De 39 rummen är välmöblerade och utrustade med telefon, aircondition, förvaringsbox, satellit-TV och badrum med toalett, dusch och hårtork. Familjen som äger stället är trevlig och familjär och de gör allt de kan för att deras gäster ska känna sig välkommna. Frukosten serveras som buffè i den lilla trevliga frukost matsalen i hotellets källarvåning. När vädret tillåter kan man även äta frukosten på takterrassen eller i den trevliga innergården.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Hotel Sahara

Cervia - Milano Marittima, Emilia-Romagna

Verdi Hotel

Parma, Emilia-Romagna

Zanhotel Tre Vecchi

Bologna, Emilia-Romagna

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Emilia-Romagna

Locanda Antiche Macine

Santarcangelo di Romagna

search map