Omdömen från Hotel Regina

 
Hotel Regina är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Regina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bologna här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Regina

Läs personliga omdömen av Hotel Regina som ligger i Bologna. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Regina. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Inga Britt och man från Sävedalen i Sverige bodde på Hotel Regina i Bologna från den 31. augusti till den 1. september 2011. Sedan fortsatte turen till Residence Litoraneo i Rimini.

Vår ankomst till Italien och Bologna började bra med det mycket centralt belägna hotell Regina. Det hade den standard vi förväntat oss och vi blev mycket vänligt bemötta av receptionisten. Det fanns gratis kassafack i receptionen och det gick bra att lämna väskorna där efter utcheckning tills det var dags för avresan till Rimini sent på eftermiddagen. Om vi återvänder till Bologna, så bor vi gärna på Regina igen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Sofie med resesällskap från Stockholm i Sverige bodde på Hotel Regina i Bologna från den 16. till den 18. juli 2010 innan det bodde de på Hotel Mediterraneo i Santa Margherita Ligure och efter bodde de på Albergo Centrale i Cernobbio.

Tack för toppen hjälp med bokningarna! Jag tyckte att Santa Margherita och Portofino var helt fantastiskt! Hotellet Santa Margherita (Hotel Mediterraneo) var enkelt men mycket mycket mysigt, rekommenderas. Ett besök i Portofino är ett måste, jättemysigt att gå runt i hamnen och titta på alla stora båtar. Inte heller så farligt dyrt att äta där som det står i alla beskrivingar.
Bolonga var också en glad överraskning - mysig stad, blev uppgraderade från Hotel Regina (som hade stängt för sommaren) till ett fyra stjärning hotell Tre Vecchio - kan varmt rekommenderas. Como sjön tycker jag var lite överreklamerad - jag föredrar hellre västkusten med Medelhavet som går att bad i. Om du ska åka till Comosjön under sommaren skulle jag rekommendera att du bor på ett hotell med pool.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map