Hotell i Bologna

Hotel Regina

 
Hotel Regina är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Regina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bologna här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Regina är ett 3-stjärnigt hotell beläget mitt i Bolognas historiska centrum endast 5 minuters promenad från stationen och Piazza Maggiore. Hotellet ligger i ett perfekt läge för den som vill göra ett uppehåll i Bologna för att beundra stadens många sevärdigheter.

Faciliteter
Hotellet består av en hall, lounge, frukostrestaurang, bar, hiss och internet-point. De 61 rummen är smakfullt inredda och är alla utrustade med eget badrum med hårtork, satellit- TV, minibar och aircondition.

Läs mer om Hotel Regina

Parkering och marknad
Hotellet har även 3 parkeringsplatser som man kan förboka, men som endast kan garanteras vid ankomst. I närheten av hotellet finns ett stort offentligt parkeringsgarage där man kan parkera.
Har man lust att uppleva en typisk italiensk marknadsstämning bör man unna sig ett besök på torget Piazza 8 Agosto som ligger precis vid hotellet. Varje fredag och lördag arrangeras här marknad från tidig morgon till kl. 19 om kvällen - året runt. Här frestas både lokalbefolkning och turister av det stora urval (dock inte matvaror och möbler) som kan köpas.

Dölj texten
 
 
search map