Hotell i Bologna

Hotel Porta San Mamolo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta stämningsfulla och trevliga hotell ligger centralt och fridfullt i ett av Bolognas trevligaste kvarter, nära torget Piazza Maggiore, Fontana di Nettuno och Basilica di San Petronio, några av stadens viktigaste historiska monument. Hotellet ligger ut till en liten smal gata där trafiken är mycket begränsad.

Gästfri stämning

Hotellet skiljer sig mycket från många av stadens andra traditionella hotell. Man märker tydligt att ägaren, den vänlige Roberto, sätter stor ära till att skapa en god och gästfri stämning. Den inbjudande frukostbuffén intas på den övertäckta verandan med utsikt till gårdsträdgården som närmast är en liten oas med flera blommor, olivträd och andra gröna växter.

Läs mer om Hotel Porta San Mamolo

Njut av den sköna innergården

Till förfogande för hotellets gäster finns reception (dygnet runt), en snackbar, TV-rum, gårdsträdgård, garage (mot betalning), luftkonditionering, satellit-TV och minibar. Det finns tillgång till Wi-Fi på varje rum som man betalar en liten avgift för - denna avgift skänker hotellet vidare till välgörenhet för sjuka barn. Hotellet har 15 garageplatser till sitt förfogande till principen "först till kvarn". Alternativ kan man mot betalning parkera på StavecoViale Enrico Panzacchi som är ett offentligt parkeringshus i närheten av hotellet.

Romantiska rum

Hotellets 43 rum är inredda i behagliga gyllene färger med fina detaljer. Stilen är klassisk romantisk. Rummen är alla olika då man har respekterat de gamla byggnadernas karakteristiska drag med bl.a. träbalkar i taket. De ligger fördelade på fyra våningar med hiss som leder upp till våningsplanen.

Välj mellan två rumstyper

Det finns flera olika rumstyper på hotellet. Alla rum är utrustade med luftkonditionering, satellit-TV, kassafack, minibar och internetuppkoppling samt badrum med toalett, dusch eller badkar.

Läs om rummen på Hotel Porta San Mamolo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map