Hotell i Bologna

Hotel Donatello

 
Hotel Donatello är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Donatello är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bologna här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Trevliga och historiska Bologna

Bologna är en attraktiv stad, där du med fördel kan spendera ett par dagar. Här finns många vackra byggnader i röd mursten, och torgen står sida vid sida. Historiska sevärdheter kommer du inte heller behöva leta länge efter. Ett av stadens mest kända, historiska kännetecken är universitetet, som är ett av de äldsta i Europa.

Många av de byggnader och museum som dominerar stadens historiska centrum, vittnar om stadens rika arv. Hotel Donatello ligger i universitetsdistriktet i den gama delen av staden, där du hittar många trattorior, barer och butiker. Hotel Donatello ligger privilegierat, inom lätt promenadavstånd till tågstationen, busstationen samt många sevärdheter såsom Piazza Maggiore och I due Torri (de två tornen) .

Bra komfort till en kortare vistelse

Hotel Donatello är kanske inte det mest moderna hotellet i stan, men det är ett hotell som ger dig ett par dagars vistelse till en rimlig peng. Frukostbuffén serveras som continental breakfast. Hotellet har ingen restaurang, men du är omgiven av restauranger och barer i direkt närhet, så du behöver inte gå långt för att äta middag eller ta en drink. Till er som ankommer med bil, finns parkeringsfaciliteter på hotellet, och wifi är tillgängligt både på rummen och i de gemensamma områdena.

Läs mer om Hotel Donatello

Sköna och bekväma rum

Hotellet har 38 rum, fördelade på 5 våningar och som alla är av olika typ. Alla rum har aircondition, telefon, värdebox, minibar, sat-TV, te-kök, och ett privat rum med dusch och hårtork.

Läs om rummen på Hotel Donatello

Dölj texten
 
 
search map