Hotell i Bologna

Hotel Donatello

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Trevliga och historiska Bologna

Bologna är en attraktiv stad, där du med fördel kan spendera ett par dagar. Här finns många vackra byggnader i röd mursten, och torgen står sida vid sida. Historiska sevärdheter kommer du inte heller behöva leta länge efter. Ett av stadens mest kända, historiska kännetecken är universitetet, som är ett av de äldsta i Europa.

Många av de byggnader och museum som dominerar stadens historiska centrum, vittnar om stadens rika arv. Hotel Donatello ligger i universitetsdistriktet i den gama delen av staden, där du hittar många trattorior, barer och butiker. Hotel Donatello ligger privilegierat, inom lätt promenadavstånd till tågstationen, busstationen samt många sevärdheter såsom Piazza Maggiore och I due Torri (de två tornen) .

Bra komfort till en kortare vistelse

Hotel Donatello är kanske inte det mest moderna hotellet i stan, men det är ett hotell som ger dig ett par dagars vistelse till en rimlig peng. Frukostbuffén serveras som continental breakfast. Hotellet har ingen restaurang, men du är omgiven av restauranger och barer i direkt närhet, så du behöver inte gå långt för att äta middag eller ta en drink. Till er som ankommer med bil, finns parkeringsfaciliteter på hotellet, och wifi är tillgängligt både på rummen och i de gemensamma områdena.

Läs mer om Hotel Donatello

Sköna och bekväma rum

Hotellet har 38 rum, fördelade på 5 våningar och som alla är av olika typ. Alla rum har aircondition, telefon, värdebox, minibar, sat-TV, te-kök, och ett privat rum med dusch och hårtork.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Albergo San Romano

Ferrara, Emilia-Romagna

Hotel Sahara

Cervia - Milano Marittima, Emilia-Romagna

Verdi Hotel

Parma, Emilia-Romagna

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Emilia-Romagna

Locanda Antiche Macine

Santarcangelo di Romagna

Hotel Nettuno

Cesenatico

search map