Hotell i Bologna

Hotel Al Cappello Rosso

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

På In-Italias hemsidan kan du hitta alla typer av hotell - klassiska, moderna, agriturismos och lägenheter. Denna gång erbjuder vid dig ett varmt inrett kvalitetshotell med endast 33 rum. Vi blev själva glatt överraskade av hotellet samt dess inredning och personalens service som är mycket personlig. Hotellet är fullt av den senaste teknologin och sammantaget erbjuder det en avslappnande, elegant och väl designad miljö.

Mer än bara ett centralt läge

Hotellet ligger precis bredvid Piazza Maggiore, Bolognas absoluta hjärta. Härifrån har du den ideala utgångspunkten för att besöka stadens främsta sevärdheter. Promenera genom de medeltida gatorna och besök några av de gamla monumenten, som t.ex. Chiesa di Santa Maria della Vita; eller tar en tur till den historiska marknaden i Quadrilatero - en marknad som rymmer en mängs stånd och gamla butiker som säljer alla möjliga olika delikatesser. Om du vill köpa med dig färsk pasta, mortadella eller en annan lokal specialitet, så hittar du garanterat det här.

Läs mer om Hotel Al Cappello Rosso

Bra service

När du startar dagen på Hotel Al Capello Rosso kommer du kunna njuta av en stor frukostbuffé som ger dig många val för att starta dagen med tillräckligt med energi. De erbjuder till och med biologiska och glutenfria alternativ. Till lunch och middag kan du också stanna på hotellet, eller närmare bestämt på hotellets Osteria, en härlig plats där både dina smaksinnen och dina ögon kommer att njuta. Köket serverar dig regionala och internationella rätter gjorda på lokala och traditionella ingredienser - allt på ett raffinerat sätt. Vidare har hotellet många av vackert inredda gemensamma utrymmen där du kan slappna av eller jobba, samtidigt som du njuter av ditt kaffe på morgonen - och kanske en tidning. Hela hotellet har wi-fi-uppkoppling och personalen i receptionen ställer gärna upp och svarar på dina frågor. I receptionen kan du också be om att få låna en cykel, och vill du spela golf hyr de även ut golfklubbor.

Ljusa rum i olika tema

Alla 33 rum, vilka innefattar Superior Suites, Junior Suites och 5 lägenheter, erbjuder maximal komfort. Alla rum har ett unikt tema och erbjuder en charmig plats med sköna sängar, en kudd-meny, platt-TV med internationella kanaler, kostnadsfri wi-fi, värdebox, minibar, te- och kaffekokare samt badrum.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Corona D'Oro

Bologna, Emilia-Romagna

Art Hotel Commercianti

Bologna, Emilia-Romagna

Hotel Porta San Mamolo

Bologna, Emilia-Romagna

Rekommendationer till dig

Hotel La Conca Azzurra

Conca dei Marini, Kampanien

San Pietro Residence

Maiori, Kampanien

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Kampanien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Emilia-Romagna

search map