Hotell i Bologna

Art Hotel Commercianti

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Njut av ett par dags utforskning i Bolognas historiska centrum

Har du någonsin övervägt att åka till Bologna på storstadssemester eller på en långweekend? Kanske inte, men det kan rekommenderas! Bologna är en härlig, livlig stad, med god stämning. Något du kommer att njuta av, oavsett om du reser i samband med jobb, eller om du är lycklig att komma på din semester.

Den attraktiva staden, med många röda murstenshus är full av palats och historiska sevärdheter. Ett av Bolognas mest berömda kännetecken har de sista tusen åren varit dess universitet, som är Europas äldsta. Idag är Bologna fortfarande en livlig universitetsstad med ett historiskt centrum där du hittar massor av caféer, restauranger, butiker och barer. Art Hotel Commercianti ligger mitt i det hela, och du bor i nära promenadavstånd till stadens sevärdheter.

På Art Hotel Commercianti hittar du en blandning av konst och klassisk stil

Art Hotel Commercianti ligger i en elegant, historisk byggnad i en bilfri zon av staden. Därför kan du vara säker på att trafiken inte kommer att störa dig. För en extra avgift kan du parkera bilen i hotellets parkeringsgarage som är tillägnat gästerna. Även om det är ett hotell, som skiljer sig från många andra, erbjuder Art Hotel Commercianti bra komfort och har alla de faciliteter som du har behov av under en minisemester eller ett uppehälle i samband med en affärsresa.

På morgonen kan du starta din dag med en rik frukost, där urvalet av färska produkter, både varma och kalla, är ytterst tillfredsställande. Personalen i baren gör dig gärna en espresso eller en cappuccino. På eftermiddagen kan du få en drink eller ett lättare snacks serverat i lobby-baren. Restauranger hittar du överallt - dock ingen på hotellet. Det är rätt lätt att hitta bra trattorior, som serverar regionala rätter.

Gratis wifi är tillgängligt på hela hotellet. Om du vill ta dig runt i stan fortare än till fots, så be om att få låna en cykel i receptionen.

Läs mer om Art Hotel Commercianti

Alla rum har sin egna stil

Hotellet har endast 35 rum, vilka alla har sin egen unika stil - dock är alla byggda elegant och klassiskt. Du kan välja emellan flera olika rumstyper. Alla rum har en snabb internetuppkoppling med gratis wifi, sat-TV, minibar, värdebox, telefon, strykjärn, strykbräda (vid förfrågan), privat badrum med badkar eller dusch, hårtork, aircondition, room service (vid förfrågan). Några av rummen har balkong med utsikt över San Petronio-basilikan.

Läs om rummen på Art Hotel Commercianti

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map