Semesterbostad i Bologna

Appartamenti Astoria

Gårdsträdgård på Hotel Astoria Reception på Hotel Astoria
 
Appartamenti Astoria är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamenti Astoria är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bologna här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheterna ägs av Hotel Astoria och de ligger fördelade på två byggnader nära hotellet. Man har fri tillgång till den stora gemensamma takterrassen på ca. 100 m² i Via Galliera. Dessutom kan man använda de faciliteter som finns på hotellet.

Lägenheter med tillgång till takterrass

6 lägenheter ligger på Via Milazzo 12 på 6:e våningen med hiss (ca. 150 m från hotellet), medan 10 lägenheter ligger på Via Galliera 61 på andra och tredje våningen med hiss endast till andra våningen (ca. 500 m från hotellet). Till sist ligger en lägenhet i samma byggnad som hotellet. Oavsett var man bor så har man fri tillgång till den stora gemensamma takterrassen på Via Galliera. Terrassen som är på ca.100 m², även om den verkar lite sliten är den möblerad med både parasoller, bord och stolar. Dessutom kan man använda de faciliteter som finns på hotellet ( bla. bar, trädgård, parkering och tv-rum) där frukosten serveras som buffé. Notera att frukosten på hotellet är sparsam och någon vill nog föredra att köpa egna råvaror på den lokala marknaden och äta sin frukost hemma i lägenheten.

Läs mer om Appartamenti Astoria

Enrumslägenheter med 2+1 sovplatser
- De 15 enrumslägenheterna på ca. 30 m² är nyrenoverade och snyggt inredda. Lägenheterna har dubbelsäng, aircondition, TV, förvaringsbox, kokvrå med kylskåp, vattenkokare och två kokplattor samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Enstaka lägenheter har internetförbindelse och LCD-TV. Det finns möjlighet för en extra säng i en bäddsoffa.
Tvårumslägenhet med 3+1 sovplatser
- De 2 tvårumslägenheterna på ca. 47 m² är nyrenoverade och snyggt inredda. Den ena ligger på Via Milazzo medan den andra ligger på Via Galliera. Lägenheterna har två dubbelsängar (i var sitt rum som dock inte har en dörr i mellan), aircondition, TV, förvaringsbox, kokvrå med kylskåp, vattenkokare och två kokplattor samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Appartamenti Astoria

Läs personliga omdömen av Appartamenti Astoria som ligger i Bologna. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Appartamenti Astoria. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Appartamenti Astoria

OK

En fin lägenhet, som dock hade ett defekt kylskåp, vilket var lite synd i den höga värmen. Introduktion och information vid ankomst var lite luddig, vilket innebar att vi aldrig hittade terrassen vi sett på bild, men som sagt, lägenheten var fin och bra för ett 2-3 dagars besök.

Läs mer

Bedömning av Appartamenti Astoria

Läs mer

Bedömning av Appartamenti Astoria

Läs mer

Bedömning av Appartamenti Astoria

Läs mer

Bedömning av Appartamenti Astoria

Läs mer

Bedömning av Appartamenti Astoria

Läs mer
 
search map