Semesterbostäder & hotell i Bellaria

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här finns affärer, barer och restauranger, men nattlivet i Bellaria är mycket begränsat om du jämför med vad du kan uppleva i Rimini. Bellaria är ett område med många semseterbostäder, som mest hyrs ut till familjer, både italienare och utlänningar. Norr om Bellaria ligger den lite mer kända staden Cesenatico och det är inte heller långt till den största byn i området, Cesena, där priserna är lite lägre än vid kusten.

Bellaria är en bra utgångspunkt för utflykter till Venedig, Bologna, San Marino och Rimini.

Karta över Bellaria

Klicka på kartan för att se var de olika semesterbostäderna och hotellen ligger. Här kan du också se avstånden till de närmsta flygplatserna.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Semesterlägenheter och hotell i Bellaria

Vårt urval med hundratals av semesterbostäer i Italien rymmer ett brett utbud av hotell, semesterlägenheter och andra bostadsformer i Emilia-Romagna. Alla semesterbostäder vi erbjuder i Bellaria för löpande besök av våra resekonsulenter. Vi har därför bra kännedom om området, och kan ge dig personliga tips och råd om du önskar hjälp med att hitta helt rätt semesterbostad till dig och ditt resesällskap.

Vi rekommenderar dig dock med att du börjar att ange dina valda semesterdatum i sökmotorn här på sidan, för att få en överblick över möjligheterna. Du kan sedan klicka in på varje unikt boende i sökresultatet för att få en mer grundlig beskrivning - här hittar du svar på det mesta.

>>> Semester i Emilia-Romagna, hitta priser på ditt hotell eller semesterlägenhet här

Läs mer om Bellaria

Dölj texten
 
 
search map