Elba Ö Västön

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Turen bjuder på otaliga utsiktsposter, fotogena naturscenarier och stigsystemer ner till de underliggande stränderna, det är möjligt att bada i kristallblått hav från en kritvit sandstrand eller från mjuka gråa klippavsatser som ligger och skvalpar vid havsytan. Stränderna Cavoli och Fetovaia nära Campo nell’Elba är några av öns mest betagande. Vägen vill säkert för några frambringa glädjerop medan den för andra kan vara lite utmanande, dels på grund av de många hårnålskurvorna dels på grund av att den verkligen följer det yttersta av Monte Capanne och på så sätt bara är avskuren från havet genom branta kanten och en liten blomsterrabatt, var det gror vackra ängblommor.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Turen tar utan ytterligare trafik bara en timme men vi rekommenderar att man gör turen till en utflykt och tar några förtjänta pitstops för att bada, njuta av naturen och äta en lätt lunch eller en god glass på de små orter man kommer igenom.

 
search map