Hotell i Procchio på Elba Ö

Hotel Desirée

 
Hotel Desirée är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Desirée är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Procchio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta sköna och moderna hotell har en fin placering i gröna och fridfulla omgivningar, strax ner till hotellets egen privata sandstrand på Lido di Spartaia endast 1 km från Procchio och ca. 12 km från Elbas största stad Portoferraio. Hotellet är från 1957 men framstår som ytterst fint och välskött.

Det vilar en ganska finurlig och romantisk historia bakom hotellet och dess namn; operasångaren Tancredi Pasero slog sig ned efter avslutningen på sin karriär i Spartaia där han uppkallade sin Villa Desirée efter Napoleons först förlovade Bernhardine Eugenie Désirée Clary som sedan blev Sveriges drottning. Det är denna villa som idag fungerar som hotell. Hotellet har flera goda faciliteter, både utomhus och inomhus såsom restaurang, bar, lunchrestaurang vid stranden, frukostmatsal, två välskötta tennisbanor, en stor pool med tillhörande solterrass, lekplats samt sköna gröna gräsmattor.

Läs mer om Hotel Desirée

Hotellet består av en huvudbyggnad och två annex. Dubbelrummen som antingen vänder mot havet eller berget ligger alla i huvudbyggnaden. Rummen som vänder mot havet har alla balkong. Familjerummen ligger antingen i de två annex Walewska och Paolina. Walewska har plats för 3 personer och vänder mot tennisbanan medan Paolina har plats för 4 personer och vänder mot havet. Alla rum i de två annex har balkong.

Rummen är skönt inredda och utrustade med aircondition, TV, minibar, telefon samt badrum med toalett och dusch. Det finns privat parkeringsplats tillhörande varje rum.

Dölj texten
 
 
search map