Semesterbostad i Portoferraio på Elba Ö

Residence Le Ginestre

 
Residence Le Ginestre är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Le Ginestre är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Portoferraio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Le Ginestre är i grunden en del av det läckra fyra stjärniga Hotel Relais delle Picchiaie och allt det fina som finns att säga om det kan vi nämna om dessa lägenheter. De ligger i gröna och fridfulla omgivningar 800 meter från landsvägen så trafiken märker man inte av. Lägenheterna är dock mycket enklare inredda än hotellrummen och de kostar även betydligt mindre.

Trots den enklare inredningen finns det såväl köksfaciliteter, badrum och TV och några av de mindre lägenheterna har gratis aircondition. Gästerna i lägenheterna har alltid möjlighet för att använda sig av de många faciliteter så som pooler, bastu, turkiskt bad, tennis, mountainbikes, fitness-center osv. helt gratis. Dessutom finns det en golfbana endast en kilometer bort, restaurang på stället och möjlighet för hästridning precis runt hörnet.

Läs mer om Residence Le Ginestre

Enrumslägenheter med 2/3 sovplatser
- Lägenheterna består av ett rum med kokvå, dubbelsäng och ihopfällbar säng mot väggen samt badrum med toalett och dusch. Lägenheterna har antingen balkong eller altan med bord och stolar. Lägenheterna med altan har dessutom aircondition.
Enrumslägenhet med 4 sovplatser
- Lägenheterna består av ett rum med kokvå, dubbelsäng och våningssäng i en alkov samt badrum med toalett och dusch. Lägenheterna har altan med bord och stolar samt aircondition.
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser
- Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Lägenheterna har antingen altan eller trädgård med trädgårdsmöbler.
Bungalow med 6 sovplatser
- Bungalowen (det finns en) består av uppehållsrum med bäddsoffa för två personer, kök, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och badkar. Dessutom finns det privat trädgård med bord och stolar.

Dölj texten
 
 
search map