Hotell i Portoferraio på Elba Ö

Relais delle Picchiaie

 
Relais delle Picchiaie är inte tillgänglig i dagsläget
Relais delle Picchiaie är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Portoferraio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Relais delle Picchiaie ligger i en park på en kulle, varifrån du har utsikt över havet eller rättare sagt över Portoferraios golf.

Du har havet på ena sidan, kullarna och den fina gamla borgen Castello del Volterraio på den andra. Du möts av den väldoftande makin med dess pinjeträd, korkekar, vild lavendel och andra växter, buskar och blommor. Mitt i denna oas av nayurens skönhet finner du ett däldrivet hotell med all den komfort du kan önska dig. Säg vad du drömmer om, här hittar du det.

Läs mer om Relais delle Picchiaie

Här finns en bra restaurang (var du också kan smaka några av Elbas spännande vin), en stor swimmingpool (20 x 8 meter) och en mindre med vattenmassage (8 meter i diameter), sauna turkiskt bad, fitnesscenter, biljard, petanque, mountainbikes och tennis. Det är alltsammans inkluderat i rummets pris. Dessutom är Relais delle Picchiaie granne till både en ridskola och en golfklubb, plus att hotellet har ett fördelaktigt avtal med en dykklubb. Vi har säkert glömt många andra positiva sidor med detta läckra hotell, men de märker du när du kommer hit.

Dubbelrum Classic
- Dessa rum ligger antingen i huvudbyggnaden eller i parken. De är alla renoverade under de sista åren och erbjuder dubbelsäng eller två enkelsängar, aircondition, satellit-TV, minibar, internet-tillgång och privat badrum med dusch eller badkar, hårfön, tofflor och badrock. Det är möjligt att få rum med balkong och/eller havsutsikt mot betalning av tillägg (se nedanför).

Junior Suite
- Dessa rum ligger i huvudbyggnaden. De har alla balkong med havsutsikt och är större än dubbelrummen. De har dubbelsäng eller två enkelsängar, aircondition, platt-TV med satellit-kanaler, minibar, internet-tillgång och privat badrum med dusch eller badkar, hårfön, tofflor och badrock.

Suite
- Dessa rum ligger i huvudbyggnaden och består av sovrum med dubbelsäng samt uppehållsrum med bäddsoffa och skrivbord. De har alla privat terrass med utsikt över havet, aircondition, platt-TV med satellit-kanaler, minibar, internet-tillgång och privat badrum med dusch eller badkar, hårfön, tofflor och badrock.

Family Room
- Är i grunden två dubbelrum med dörr emellan. De är alla renoverade under de senaste åren och erbjuder två rum med dubbelsäng eller två enkelsängar, aircondition, satellit-TV, minibar, internet-tillgång och två privata badrum med dusch eller badkar, hårfön, tofflor och badrock. Det är möjligt att få rum med balkong och/eller havsutsikt mot betalning av tillägg (se nedanför).

Dölj texten
 
 
search map