Hotell i Portoferraio på Elba Ö

Hotel Airone

 
Hotel Airone är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Airone är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Portoferraio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Airone ligger i lugna omgivningar utanför Portoferraio. Hotellet ligger ut till vattnet och från den stora gröna parken har man en fin utsikt över staden och bukten.

Hotellet utmärkta läge gör det attraktivt för de som söker en aktiv semester. Hotellet erbjuder en stor anläggning med pool, barnpool, vattenmassage, två tennisbanor, fotbollplaner, boccia samt arrangeras det utflykter med motorbåt för 12 personer. Vid hotellet finns det dessutom en privat strand med parasoller och solstolar med fri tillgång för gästerna.

Läs mer om Hotel Airone

Frukosten serveras så länge vädret tillåter det på hotellets terrass och tillfredställer även den kräsne gästen. Vid kiosken finns det även kalla och varma rätter till försäljning. Hotellet har också arrangerat en barnrestaurang, Peter Pan som är öppen från den 7 juni - 12 september som ser till att de yngre semester entusiasterna kan få en gastronomisk upplevelse utan fiskben och okända kryddor. I samma period arrangeras det även miniklubb för barn mellan 4 - 12 år.

Rummen är förhållandevis stora och ligger på första eller andra våningen. Det finns allt som förväntas av ett 4* hotell dvs. balkong eller terrass med bord och stolar och torkställ
, telefon, satelit-TV, minibar, förvaringsbox, aircondition och eget badrum/toalett med hårtorkar.

Dölj texten
 
 
search map