Omdömen från Residence Elba VIP

 
Residence Elba VIP är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Elba VIP är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Porto Azzurro här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Elba VIP

Läs personliga omdömen av Residence Elba VIP som ligger på Elba Ö. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Elba VIP. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Anna med familj från Lerum i Sverige bodde på Residence Elba VIP i Porto Azzurro från den 7. till den 14. juli 2007.

Vi var supernöjda med både staden Porto Azzuro och boendet Elba-VIP. Fina lägenheter med bra köksutrustning, fina pooler, bra lekplats ,ja helt enkelt högsta betyg! Vi skulle gärna åka tillbaka igen! Elba var en fantastiskt vacker ö med många vackra stränder.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Cecilia med familj från Öckerö i Sverige bodde på Residence Elba VIP i Porto Azzurro från den 14. till den 21. juli 2007.

Vi hade en fantastisk resa till Italien och Elba. Boendet på Elba Vip, Porto Azzurro var fantastiskt bra. Bra service, fint beläget med poolen så nära lägenheterna var jättebra. Fräscha lägenheter och ett suveränt garage. Det var mycket trevligt att bo med gångavstånd till Porto Azzurro eftersom det är en trevlig liten ort med många bra restauranger och affärer som har öppet sent. Det var också väldigt bra att det låg en mataffär, Conad nära så det var smidigt att handla färskt bröd varje dag.

Sen är det ju väldigt nära att köra till två fina stränder, Lido di Capoliveri (lite större strand med fin sand som även är bättre om man har lite mindre barn eftersom det är grunt ett tag. Där kan man även parkera under tak) och Morcone (lite mindre strand, där det blev djupt väldigt fort, passar bra om man har lite större barn).

Enligt vår åsikt fanns det väl egentligen bara 2 nackdelar, den ena var att det inte fanns någon luftkonditionering eftersom det blev väldigt varmt på övervåningen där barnen sov. Den andra var att barnpoolen var konstigt konstruerad och inte så grund att små barn kunde stå där, den låg även lite långt bort på baksidan.

Hoppas vår recension kan vara till någon glädje.

Tack för hjälpen till en trevlig vistelse.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
Jonas med familj från Örebro i Sverige bodde på Residence Elba VIP i Porto Azzurro från den 14. till den 21. juli 2007.

Det var toppen. Vi har hittat vårt paradis. Allt fungerade tyckte jag. Dock ska man nog ha bokat färja innan och inte som vi på plats när man kommer till Piombino. Trevliga små stränder antingen sand eller kisel med kristallklart vatten. Dock lite svårt att komma till dem och man bör vara bilburen. Många stränder är privata och andra måste man gå en bit för att komma till (de bästa så klart). Staden var så där lagom och hela familjen trivdes. Boendet fungerade toppenbra.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 7 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Cala di Mola

Porto Azzurro, Elba Ö

Sant'Anna del Volterraio

Bagnaia, Elba Ö

Aba Village

Puntone di Scarlino, Toscana

Rekommendationer till dig

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Populärt på Elba Ö

search map