Omdömen från Residence Elba VIP

 
Residence Elba VIP är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Elba VIP är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Porto Azzurro här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Elba VIP

Läs personliga omdömen av Residence Elba VIP som ligger på Elba Ö. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Elba VIP. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Patrik med familj från Genarp i Sverige bodde på Residence Elba VIP i Porto Azzurro från den 26. juni till den 3. juli 2010.

Elba är en höjdare, vilken ö, vi var rädda att det skulle vara dyrare än fastlandet, vilket det inte var.
Porto Azzurro var mycket fint, trevliga affärer och underbara restauranger. Framförallt det spanska kvarteret, där det erbjöds finfina drinkar och tappas….
Hotell VIP Elba var fint, rent och snyggt, möjligen svårt att få skugga under dagen om man valde att stanna hemma vid poolen, det var mycket varmt förra veckan >+35g
Nätterna var mycket varma och lägenheterna detsamma, framförallt vi som bodde i en 8pers lägenhet som är i etage där översta våningen ej är genomgående och på vind var nästintill olidliga på nätterna, men men fina var dem och värme får man stå ut med det är ju det man längtar till.

Vi hade bilen med oss och upptäckte nya badorter varje dag. Helt underbart, dock vill jag inte tänka mig högsäsong på ön, det måste vara mycket svårt att parkera bilen. Tipset är att hyra en vespa men det tar emot när man har barn och bil med sig. Även restauranger etc måste vara svårt att komma till. Vi hade stundtals svårt att få bord, dock var det värst på helgen av förklarliga skäl.

Varit en hel del i Italien förut, veckan innan bodde vi i Castigloine della Pescaia (ca 5mil söder om Piombino) Fint svenskägt Hotell/lägenhetskomplex (Folksam, kommunal etc som äger detta sedan begynnelsen på 60-talet. Mer turistiskt, vi föredrar helt klart Elba, BÄSTA vistelsen vi haft i Italien utan tvekan.

I övrigt tack för Ert fina bemötande och upplägg med betalning, information etc.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 4 Vuxna, 3 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2009
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Cala di Mola

Porto Azzurro, Elba Ö

Sant'Anna del Volterraio

Bagnaia, Elba Ö

Aba Village

Puntone di Scarlino, Toscana

Rekommendationer till dig

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Populärt på Elba Ö

search map