Semesterbostad i Porto Azzurro på Elba Ö

Residence Elba VIP

 
Residence Elba VIP är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Elba VIP är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Porto Azzurro här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Elba VIP ligger i förbindelse med den trevliga hamnstaden Porto Azzuro i ett lugnt och grönt område. Här får man rymliga lägenheter - alla med egen terrass. Bilen kan du tryggt parkera i garaget. Barnen kommer älska att bada i poolen och barnpoolen samt på lekplatsen.

Det trevliga närliggande centrum

I centrala Porto Azzuro (400 meter) hittar man alla möjliga butiker, flera restauranger och pizzerior, disco, läkare och apotek, båtuthyrning etc. Det finns dessutom flera faciliteter som te.x. minigolf, windsurfing, vattenskidor, kajak mm. Vid staden finns det en liten strand och ca. 1,2 km bort ligger den härliga Barbarossa stranden.

Läs mer om Residence Elba VIP

Faciliteter i massor

Vid Residence Elba VIP finns det även barnpool och lekplats. Gästerna har att tillgå reception (för frågor), boccia, tvätteri, grill och gemensamt TV-rum. 150 meter från lägenheterna finns en ny idrottsanläggning med två tennisbanor, liten fotbollsplan samt pizzeria, bar samt stor supermarket. 10 km från stället finns en 9-håls golfbana.

Rymliga lägenheter med egen terrass

Lägenheterna är välmöblerade och är dessutom mycket rymliga. De ligger antingen på första eller andra våningen. Lägenheterna är utrustade med satellit-TV (tyska och engelska kanaler) samt DVD. En parkeringsplats (med tak) per lägenhet är inkluderat i priset. Från sommaren 2013 finns det även aircondition i de flesta lägenheter och vid bokning kan man välja om man önskar denna tjänst eller ej.

Lägenheterna på Residence Elba VIP

Tvårumslägenhet med 2 sovplatser (med aircondition)

Lägenheterna består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå, stort sovrum med dubbelsäng, balkong med trädgårdsmöbler och eget badrum. Alla lägenheter ligger på första våningen.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (med aircondition)

Lägenheterna består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå, stort sovrum med dubbelsäng, balkong med trädgårdsmöbler och eget badrum. Alla lägenheter ligger på första våningen.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser (med aircondition)

Lägenheterna består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå, stort sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, balkong med trädgårdsmöbler och eget badrum. Sovrummet med de två enkelsängarna kan ligga på gaveln.

Fyrarumslägenhet med 8 sovplatser (med aircondition)

Lägenheterna är fördelade på två våningar. På nedersta våningen finns ett uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå, stort sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, balkong med trädgårdsmöbler och eget badrum. På översta våningen finns ett sovrum med två enkelsängar och eget badrum.

Dölj texten
 
 
search map