Hotell i Porto Azzurro på Elba Ö

Grand Hotel Elba International

 
Grand Hotel Elba International är inte tillgänglig i dagsläget
Grand Hotel Elba International är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Porto Azzurro här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta moderna och välinredda hotell ligger i gröna och fridfulla omgivningar. Hotellet ligger ovanför havet med en fin utsikt över Golfo di Porto Azzurro, nedanför Capoliveri på den sydöstra delen av Elba. Capoliveris trevliga centrum ligger endast 2 km från hotellet och endast 3 km från Porto Azzurro. Hotellets privata sandstrand når man smidigt via en hiss som går från hotellet till stranden. Under sommaren går det även båtar till Porto Azzurro och tillbaka (mot betalning).

Hotellet ser inte så speciellt ut utifrån men både rum och gemensamma utrymmen är fina och stilrena. Det finns många och goda faciliteter på hotellet, bl.a. en fin solterrass med pool (28 x 12 meter), fitness samt hälsocenter med bastu och bubbelbad, tennisbanor, fotbollsplan, mountainbikes, bar, 3 restauranger, hiss samt parkeringsplats.

Läs mer om Grand Hotel Elba International

Det finns totalt 131 rum på hotellet där många har balkong och/eller havsutsikt. De är alla rymliga, snyggt inredda och utrustade med telefon, förvaringsbox, aircondition, satellit-TV samt internetförbindelse.

Dölj texten
 
 
search map