Omdömen från Cala di Mola

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Cala di Mola

Läs personliga omdömen av Cala di Mola som ligger på Elba Ö. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Cala di Mola. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Cala di Mola

Porto Azzurro som semester-destination

Cala di Mola
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Cala di Mola
Enrumslägenhet med loft samt 4 sovplatser (typ B)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Cala di Mola

Ganska enkelt rum, rent och prydligt, balkong med fin utsikt.
God mat.
Mycket vänlig personal.
Entusiastisk lekledare/sångare, som tyvärr lät sin kompis (eller en gäst ?) sjunga också, uselt.
Inget perfekt havsbad inom gångavstånd, transport till lido fungerade.
Saknade tips om utflykter.
Inte helt bekvämt att åka buss till/från hotellet.

Cala di Mola
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Cala di Mola
Standardrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Fantastiskt pool

Fin semesterlägenhet med bra läge för en körtur och sightseeing på Elba. Serviceminded betjäning och absolut inte en massa turister mitt i juli, vi hade ofta poolen helt för oss själva.
Det fanns mjölk och vatten i kylskåpet när vi kom, bra service!

Cala di Mola
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Cala di Mola
Enrumslägenhet med loft samt 4 sovplatser (typ B)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Gratis, även om det inte stod på In-Italias hemsida.
Restaurang

Åt där inte så vet inte.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Pia och Henrik från København K bodde på Cala di Mola i Porto Azzurro

Jo, tack, resan till Elba gick riktigt bra - det är både enkelt och rimligt att segla till Elba från Piombino. Och inga problem att hitta rätt buss från färjan till Azzurro. Bussarna var i tid på den del av ön som vi besökte. På kvällen var det gratis pendelbuss till Porto Azzurro från Cala di Mola ännu. om 17:30 tills runt midnatt med ett intervall på cirka 20-30 min. Det är kommunen som ger det. Bra service måste sägas. Tiderna vi skulle Azzurro dag vi valde att lämna när bussar inte köra så ofta, men du måste vara försiktig trafik. Ingen trottoar och tung trafik.

Hotellet var vi naturligtvis stolta över. Utmärkt beläget, vacker pool, bra rum (men om du har gångproblem är kan det vara svårt att komma till sitt rum om du har tur (eller otur) att få ett rum högt upp. Det är ganska brant och med trappor. Bra frukost och vi var glada att ha valt halvpension. utbudet var mycket varierad och det fanns många val, så vi lyckats få smakade lite av allt. Trevlig atmosfär i restaurangen. den enda klagomål som vi har är barnens underhållning, som sker i ungefär en timme från ca kl. 21:30 och framåt. det är mycket trevligt att höra barnmusik då och då, men varje kväll det var exakt samma låtar och det spelade ingen roll om det var ett eller flera barn, så att programmet bör naturligtvis genomföras. det är faktiskt där du vill sitta och njuta av en kopp kaffe efter middagen. och hade vi hade rum som vetter mot terrassen, skulle det också vara irriterande att lyssna på. så efter att ha varit antagen till detta första två nätterna, var vi verkligen glad över att buss körde så att vi kunde njuta av kaffe inne i Porto Azzurro.

Slutligen kan vi rekommendera lokala transporter på ön, det fungerade utmärkt och gick i tid.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet
Zenita med familj från Umeå i Sverige bodde på Cala di Mola i Porto Azzurro från den 30. juni till den 3. juli 2007.

Var staden och området trevligt?
Mycket trevligt Kanske lite väl mycket trafik förbi hotellet ibland

Har boendet levt upp till era förväntningar?
Jättetrevligt, supertrevlig personal, helmysiga hotellrum Har ni tips till nästkommande? Vi var bara 3 dygn på Elba, alldeles för kort tid, ett tips är att stanna minst en vecka och kanske bo i några fler av dessa underbara hamnbyar som fanns där Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss? Ja Elba var en helt fanastisk ö, skulle gärna bosätta mig där. Vid utresan var det jätteköer vid färjan och kokande hett, men ni kanske kan tipsa resenärer vilka dagar man inte ska åka ut till Elba. Eller att informera om hur det kan vara vid färjelägret

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Sant'Anna del Volterraio

Bagnaia, Elba Ö

La Locanda del Volterraio

Bagnaia, Elba Ö

Resort Regina del Mare

Calambrone, Toscana

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Populärt på Elba Ö

search map