Semesterbostad i Porto Azzurro på Elba Ö

Cala di Mola

 
Cala di Mola är inte tillgänglig i dagsläget
Cala di Mola är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Porto Azzurro här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Cala di Mola är ett trevligt hotell och lägenhetsresidens byggt i medelhavsstil, belägen vid bukten med samma namn, bara några få minuters bilresa från Porto Azzuro längst kustvägen. Lägenheterna och hotellrummen är belägna på en klippvägg med utsikt över bukten. Det finns alltså ganska stora nivåskillnader på området.

Terrass med panorama

På den runda panoramaterrassen framför receptionsområdet serveras det under sommarmånaderna frukostbuffé och här finns även internationell underhållning några gånger om veckan. Hotellets restaurang "La Cambusa" är belägen på våningen under receptionen. Har du valt halvpension (endast möjligt för hotellgäster) äter du här. Du som bor i lägenhet, kan beställa à la carte de dagar du inte själv vill kocka ihop något att äta .

Läs mer om Cala di Mola

Vatten i massor

Från receptionsområdet går du genom en liten tunnel ned till den fina nyligen renoverade poolen med havsvatten och jacuzzi-hörna samt barnpool och poolbar. Från baren, som öppnar först en vecka in i juni kan du köpa både varma och kalla rätter till lunch. Har du lust, är det möjligt att delta i några av de olika aktiviteterna (under sommaren) såsom volleyboll, vatten-aerobics och båt-turer som utgår från hotellets privata brygga, var också gäster som ankommer i mindre båtar kan lägga till. Här kan du även hyra kanoter och tramp-båt. Miniklubben är för barn från 4 år och uppåt. Här varierar programmet sommaren igenom.

Flera faciliteter på plats

Mellan poolområdet och bryggan finns en stor gräsareal med volley-bollbana. Önskar du att komma till den närliggande sandstranden "Lido", kan du använda hotellets shuttle-buss (för tider hör med receptionen).

Hotellrum med maritim stil med balkong

Hotellrummen är belägna omkring receptionsområdet samt upp på en klippa. De är inredda med maritim stil och samtliga rum har aircondition , små omöblerade balkonger som alla vätter mot havet. Det finns dubbelrum samt stora familjerum för 4 personer.

Lägenhet med självhushåll

Väljer du att bo i lägenhet har du möjlighet till ett pentry (2 kokplattor). Lägenheterna som är studio, har alla någon form av möblerad uteplats så¨att du kan njuta av maten under bar himmel.

Läs om lägenheterna på Cala di Mola

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Cala di Mola

Läs personliga omdömen av Cala di Mola som ligger på Elba Ö. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Cala di Mola. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 4 omdömen från Cala di Mola

Bra hotell med rätt läge på Elba

Fräscht boende med mycket vacker utsikt. Fint poolpmråde o perfekt med badbuss till en av öns absolut bästa stränder. Nära 2 fina städer.

Läs mer

Fantastiskt pool

Fin semesterlägenhet med bra läge för en körtur och sightseeing på Elba. Serviceminded betjäning och absolut inte en massa turister mitt i juli, vi hade ofta poolen helt för oss själva.
Det fanns mjölk och vatten i kylskåpet när vi kom, bra service!

Läs mer

Bedömning av Cala di Mola

Ganska enkelt rum, rent och prydligt, balkong med fin utsikt.
God mat.
Mycket vänlig personal.
Entusiastisk lekledare/sångare, som tyvärr lät sin kompis (eller en gäst ?) sjunga också, uselt.
Inget perfekt havsbad inom gångavstånd, transport till lido fungerade.
Saknade tips om utflykter.
Inte helt bekvämt att åka buss till/från hotellet.

Läs mer

Bedömning av Cala di Mola

Läs mer

Pia och Henrik från København K bodde på Cala di Mola i Porto Azzurro

Jo, tack, resan till Elba gick riktigt bra - det är både enkelt och rimligt att segla till Elba från Piombino. Och inga problem att hitta rätt buss från färjan till Azzurro. Bussarna var i tid på den del av ön som vi besökte. På kvällen var det gratis pendelbuss till Porto Azzurro från Cala di Mola ännu. om 17:30 tills runt midnatt med ett intervall på cirka 20-30 min. Det är kommunen som ger det. Bra service måste sägas. Tiderna vi skulle Azzurro dag vi valde att lämna när bussar inte köra så ofta, men du måste vara försiktig trafik. Ingen trottoar och tung trafik.

Hotellet var vi naturligtvis stolta över. Utmärkt beläget, vacker pool, bra rum (men om du har gångproblem är kan det vara svårt att komma till sitt rum om du har tur (eller otur) att få ett rum högt upp. Det är ganska brant och med trappor. Bra frukost och vi var glada att ha valt halvpension. utbudet var mycket varierad och det fanns många val, så vi lyckats få smakade lite av allt. Trevlig atmosfär i restaurangen. den enda klagomål som vi har är barnens underhållning, som sker i ungefär en timme från ca kl. 21:30 och framåt. det är mycket trevligt att höra barnmusik då och då, men varje kväll det var exakt samma låtar och det spelade ingen roll om det var ett eller flera barn, så att programmet bör naturligtvis genomföras. det är faktiskt där du vill sitta och njuta av en kopp kaffe efter middagen. och hade vi hade rum som vetter mot terrassen, skulle det också vara irriterande att lyssna på. så efter att ha varit antagen till detta första två nätterna, var vi verkligen glad över att buss körde så att vi kunde njuta av kaffe inne i Porto Azzurro.

Slutligen kan vi rekommendera lokala transporter på ön, det fungerade utmärkt och gick i tid.

Läs mer

Zenita med familj från Umeå i Sverige bodde på Cala di Mola i Porto Azzurro från den 30. juni till den 3. juli 2007.

Var staden och området trevligt?
Mycket trevligt Kanske lite väl mycket trafik förbi hotellet ibland

Har boendet levt upp till era förväntningar?
Jättetrevligt, supertrevlig personal, helmysiga hotellrum Har ni tips till nästkommande? Vi var bara 3 dygn på Elba, alldeles för kort tid, ett tips är att stanna minst en vecka och kanske bo i några fler av dessa underbara hamnbyar som fanns där Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss? Ja Elba var en helt fanastisk ö, skulle gärna bosätta mig där. Vid utresan var det jätteköer vid färjan och kokande hett, men ni kanske kan tipsa resenärer vilka dagar man inte ska åka ut till Elba. Eller att informera om hur det kan vara vid färjelägret

Läs mer
 
search map