Semesterbostad i Porto Azzurro på Elba Ö

Cala di Mola

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Cala di Mola är ett trevligt hotell och lägenhetsresidens byggt i medelhavsstil, belägen vid bukten med samma namn, bara några få minuters bilresa från Porto Azzuro längst kustvägen. Lägenheterna och hotellrummen är belägna på en klippvägg med utsikt över bukten.

Terrass med panorama

På den runda panoramaterrassen framför receptionsområdet serveras det under sommarmånaderna frukostbuffé och här finns även internationell underhållning några gånger om veckan. Hotellets restaurang "La Cambusa" är belägen på våningen under receptionen. Har du valt halvpension (endast möjligt för hotellgäster) äter du här. Gästerna som bor i lägenhet, kan beställa à la carte.

Läs mer om Cala di Mola

Vatten i massor

Från receptionsområdet går man genom en liten tunnel ned till den fina nyligen renoverade poolen med havsvatten och jacuzzi-hörna samt barnpool och poolbar. Från baren, som öppnar först efter den 3 juni kan man köpa både varma och kalla rätter till lunch. Har man lust, är det möjligt att delta i några av de olika aktiviteterna (under sommaren) såsom volleyboll, vatten-aerobics och båt-turer som utgår från hotellets privata brygga, var också gäster som ankommer i mindre båtar kan lägga till. Här kan man även hyra kanoter och tramp-båt. Miniklubben är för barn från 4 år och uppåt. Här varierar programmet sommaren igenom.

Flera faciliteter

Mellan poolområdet och bryggan finns en stor gräsareal med volley-bollbana. Önskar man att komma till den närliggande sandstranden "Lido", kan man använda hotellets shuttle-buss (går bara på bestämda tider).

Hotellrum med maritim stil med balkong

Hotellrummen är belägna omkring receptionsområdet samt upp på en klippa. De är inredda med maritim stil och samtliga rum har aircondition , små omöblerade balkonger som alla vätter mot havet. Det finns dubbelrum samt stora familjerum för 4 personer.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Sant'Anna del Volterraio

Bagnaia, Elba Ö

La Locanda del Volterraio

Bagnaia, Elba Ö

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Populärt på Elba Ö

search map