Semesterbostad i Porto Azzurro på Elba Ö

Cala di Mola

 
Cala di Mola är inte tillgänglig i dagsläget
Cala di Mola är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Porto Azzurro här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Cala di Mola är ett trevligt hotell och lägenhetsresidens byggt i medelhavsstil, belägen vid bukten med samma namn, bara några få minuters bilresa från Porto Azzuro längst kustvägen. Lägenheterna och hotellrummen är belägna på en klippvägg med utsikt över bukten. Det finns alltså ganska stora nivåskillnader på området.

Terrass med panorama

På den runda panoramaterrassen framför receptionsområdet serveras det under sommarmånaderna frukostbuffé och här finns även internationell underhållning några gånger om veckan. Hotellets restaurang "La Cambusa" är belägen på våningen under receptionen. Har du valt halvpension (endast möjligt för hotellgäster) äter du här. Du som bor i lägenhet, kan beställa à la carte de dagar du inte själv vill kocka ihop något att äta .

Läs mer om Cala di Mola

Vatten i massor

Från receptionsområdet går du genom en liten tunnel ned till den fina nyligen renoverade poolen med havsvatten och jacuzzi-hörna samt barnpool och poolbar. Från baren, som öppnar först en vecka in i juni kan du köpa både varma och kalla rätter till lunch. Har du lust, är det möjligt att delta i några av de olika aktiviteterna (under sommaren) såsom volleyboll, vatten-aerobics och båt-turer som utgår från hotellets privata brygga, var också gäster som ankommer i mindre båtar kan lägga till. Här kan du även hyra kanoter och tramp-båt. Miniklubben är för barn från 4 år och uppåt. Här varierar programmet sommaren igenom.

Flera faciliteter på plats

Mellan poolområdet och bryggan finns en stor gräsareal med volley-bollbana. Önskar du att komma till den närliggande sandstranden "Lido", kan du använda hotellets shuttle-buss (för tider hör med receptionen).

Hotellrum med maritim stil med balkong

Hotellrummen är belägna omkring receptionsområdet samt upp på en klippa. De är inredda med maritim stil och samtliga rum har aircondition , små omöblerade balkonger som alla vätter mot havet. Det finns dubbelrum samt stora familjerum för 4 personer.

Lägenhet med självhushåll

Väljer du att bo i lägenhet har du möjlighet till ett pentry (2 kokplattor). Lägenheterna som är studio, har alla någon form av möblerad uteplats så¨att du kan njuta av maten under bar himmel.

Läs om lägenheterna på Cala di Mola

Dölj texten
 
 
search map