Semesterbostad i Ortano på Elba Ö

Ortano Mare Residence

 
Ortano Mare Residence är inte tillgänglig i dagsläget
Ortano Mare Residence är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ortano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ortano Mare Residence har absolut en av de mest attraktiva lägen man kan föreställa sig. Det ligger vid en pittoresk bukt med en sten strand och utsikt till en klippö.

Skulle detta inte räcka så finns även restaurang, tre pooler, av vilken den ena är en barnpool, fyra tennisbanor, av vilken den ena kan användas som fotbollsplan och en för volleyboll, det finns även beach-volleyboll, uthyrning av trampbåtar och kanoter, bocce samt bordtennis m.m. Mot betalning kan man hyra båtar och gå på dykkurs. Här finns även, från början av juni till mitten av september, de vanliga underhållningsaktivitererna som man kan förvänta sig på italienska semstercenter. Aktiviteterna är mest intensiva i augusti och något mer dämpade under de resterande sommarmånaderna.

Läs mer om Ortano Mare Residence

På Ortano Mare Residence finns det även 24 timmars reception med safetybox service, bar, två restauranger, beach bar, liten supermarknad, mynt- tvätt och naturligtvis parkeringsplats. Det finns dessutom möjlighet att hyra mountainbikes och scootrar.

Semestercentret är uppdelat i en hotell del med 122 rum och i en rad mindre byggnader utspritt över trädgården finns det även 113 lägenheter. Lägenheterna ligger mellan 250 och 600 meter från stranden och detsamma från poolen och underhållningsområdet. Det finns en speciell räcka lägenheter som ligger mellan 350 och 600 meter från stranden i några byggnader som kallas Le Ville. Lägenheterna i Le Ville har alla egen terrass eller trädgård med bord och stolar, och vi har därför valt att endast förmedla dessa lägenheter. De har alla TV och safetybox. Det är möjligt, mot betalning av tillägg, att få en barnsäng eller en extra säng.

Dölj texten
 
 
search map