Semesterbostad i Morcone på Elba Ö

Residence Al Pozzo

Stranden
 
Residence Al Pozzo är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Al Pozzo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Morcone här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Strax bakom Drago Residence i en exotisk park ligger det lilla lägenhetsresidenset Residence Al Pozzo med 8 lägenheter omgivet av klassisk medelhavsvegetation.

Slappa på stranden

Lägenheterna på Residence Al Pozzo ligger antingen i huvudbygnaden eller i en av de små byggnader som omges av den karakteristiska Medelhavsvegetationen. Lägenheterna ligger antingen på markplan med patio eller andra våningen med egen ingång och terrass (några övertäckta) och är alla olika inredda. Residensets sköna placering bidrar till långa avkopplande dagar på stranden och besök i den charmiga staden Capoliveri.

Läs mer om Residence Al Pozzo

Testa glassbarerna i trevliga Capoliveri

På stället kan gästerna ta del av parkeringsplats (1 plats per lägenhet), gemensamt område med grill och trädgårdpaviljong med bord och stolar. Till varje lägenhet hör också en parasoll som kan tas med till den offentliga stranden. På den större betalningsstranden är det möjligt att hyra solstolar och där finns även en restaurang med servering från morgon till kväll. Dessutom kan man hyra kanoter och trampebåtar. I den närliggande och trevliga staden Capoliveri finner man allt från barer, glassbarer, matställen, supermarket och butiker till läkare och apotek.

Lägenheterna

Lägenheterna är enkelt inredda och utrustade med satellit-TV, telefon till receptionen och förvaringsbox. De har alla pation, balkong eller övertäckt terrass med bord och stolar.

Lägenheterna på Residence Al Pozzo

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (med terrass)

består av ett rum med dubbelsäng och kokvrå samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har en stor terrass.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass)

består av antingen uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalet och dusch samt terrass / eller uppehållsrum med kokvrå och enkel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, badrum med toalett och dusch samt terrass.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass)

består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, badrum med toalett och dusch samt terrass.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser (typ A med terrass)

består av uppehållsrum med kokvrå och en sovplats, sovrum med dubbelsäng, sovrum med dubbelsäng och en enkelsäng, badrum med toalett och dusch samt terrass.

Trerumslägenhet med 4/6 + 1 sovplatser (typ B med terrass)

består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, badrum med toalett och dusch samt terrass. Det finns möjlighet för en extra säng i uppehållsrummet eller i sovrumemet med dubbelsäng (mot betalning).

Dölj texten
 
 
search map